для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Кому незрозуміло


Кому незрозуміло
Кому незрозуміло
 
Кому незрозуміло, що не подавлена, в зародку, смута всмоктує все нових і нових учасників. Це ж аксіома.
Якщо спочатку по південному сходу кочувало декілька десятків екстремістів і їх інструкторів, то зараз, у Луганську, вже біля трьох тисяч.
Наші державні бздіячі, і керівники силових структур мабуть спочатку надіялись на те, що само розсмокчеться, потім на українське «якось воно буде, небувало так, щоб ніяк не було». Тепер пізно.
Практика євангельських християн-баптистів – «підстав іншу щоку», або Гандійське – «непротивлення злу насильством», ведуть до повного знищення України, як самостійної суверенної, незалежної країни.
На черзі у ворога Харків, як столиця (по аналогії з 1919 роком) нової проросійської України, в яку з тріумфом повертається Янук овощ. Потім Полтава (Полтавська область - нафто-газоносні родовища).
На травневі свята чекаємо потужних виступів у Києві. Там вже збираються відповідні сили ворога, включно з інструкторами та керівниками від РФ. СБУ і МВС, як завжди бездіяльні.
КПУ і частина обригіоналів обов’язково влаштують ходу, а деякі, щирі «українські» організації влаштують провокації. Путіну треба показати, що в Києві засіли дійсно націоналісти – фашисти і їх хунта.
Якщо, наш євангеліст – президент надіється якось протягнути без рішучих дій до виборів, то це хибна надія. В кремлі сидять не дурні. З другим туром, який буде обов’язково, якби Петя не обсирав опонентів у всіх ЗМІ, а це 15 червня, від України залишиться тільки клапті.
І репресії. Обов’язково репресії у різних виглядах.
Пройде небагато часу, забудемо і українську мову, і українську культуру, і українську історію, а наші герої стануть ворогами та зрадниками, включаючи і Небесну сотню.
Тому геть президента – баптиста!
© Meritus [30.04.2014] | Переглядів: 1911

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.4/21

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook