для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Ось така фігня, малята …


Ось така фігня,  малята …
Український народ , це така цікава істота в якої купа терпіння,  лінощі – через які нам впадло підняти зад та впертість в тому, що нас коли уже дістати  - ми йдемо до кінця. Український народ – це типовий козак Мамай , що відпочиває під деревом, курить люльку, попиває медку та філософствує про бутя. Якщо потрібно - ми обробляємо землю, шиємо сорочки та ліпимо вареники. А ще українці до біса терплячі люди: нам б’ють писок, топчуть нашу землю, ґвалтують наших жінок, вбивають – а ми тим часом намагаємось бути толерантними. Можна ж ще трішки потерпіти, а там усе налагодиться. Тільки де воно - там?
Отже це була лірика, а тепер …
Тепер про офіційний перехід у військову фазу війни. Цікаво , його оголосять коли танки будуть у Києві чи у Львові? І не потрібно називати мене тітушкою, я не намагаюсь зірвати виборів, я ж не Вова Хутін. Просто дивує (хоче вже не дивує) позиція нашої «Верховної зради», можна ж прийняти закон про проведення виборів у військовий час і зникне проблема про офіційне оголошення мордобиття москальських військ. А тим часом наших людисок просто тлумлять на сході. І не потібно блеяти про проросійський електорат. Там люди як таракани від страху розбігаються, і моляться, щоб дійти на роботу і до дому. Під час революції там просто ловили нарід і везли автобусами на антимайдан, люди в Єнакієве вечорами світло не вмикали, а тепер їх тупо розстрілюють в Слов’янську – романтика. Ми вже навіть якось звикли до повідомлень про знущання, вбивства , зраду міліції і сбушників. А ще ми повинні чомусь почути кожну падлу з рассєйським (расистським) флагом. Слухайте , а може вони нас нарешті почують? Бо якось воно уже задовбало. Млін, а оце блеяння російських патріотів, що ніби бідне ФСБ не може контролювали терористів у Слов’янську? Ви реально в це вірите ? А здача «Альфи» фсбешникам?
І цю всю «красу» ми повинні споглядати на фоні передвиборчого дурдому де Порошенко з Юлькою ніби то лідерами стали (ну Не Вірю я в їхні рейтинги), партія Сволоти знову про вишиванки та мову кричить як недорізана і одночасно  паскудить людям у Львові життя, Добкін і Царьов чомусь ще не здохли в застінках кпз, Ляшко кличе з вилами на танки, Королівська взагалі невідомо чому поперлась піаритись (для подіуму застара, а мозок – це важке питання), а останнє протиставлення Гриценку якогось незрозумілого військового з програмою Януковича - якась недолуга антиреклама, Ярош , який почав втрачати рейтинг , ну і наші політичні проститутки-перебіжчики з корита однієї партії в іншу (Кінах, Литвин і тд) - вакханалія. Як на мене , то загрались у пісочниці малята, та не помітили як нарід їх з пісочниці вже виніс. Фішка в тому що дістало уже усіх, і шахтарів на сході і бібліотекарок у Львові. Але саме цікаве, що дістало уже і військових, і ментів, і зеків. Тому офіційна війна так чи інакше скоро буде оголошена, як не владою то народом. Тільки знаєте в чому набільша дупа цієї ситуації? Ми вже готові як площадка для війни. З одного боку москалі , з другого купа інших військ (НАТО, США, Румунія і тд.). Цілий місяць вони стягували армії до кордону і блеяли про санкції, а результат все одно був відомий.  Короче закупаємо макарони і вперед копати криївки.
Чому війну закінчить народ? Та все просто. Іноземні армії не хочуть помирати тут і будуть здалеку допомагати нам бомбами і технікою. Коли хто не вірить, запитайте у хлопців , які були в Іраку , там американці не особливо під кулі лізли.  Москалі, як отримають під зад – також побіжать. Тільки от отримувати під зад будуть вони не від політиків , а знову ж таки від нас. Люди не будуть чекати наказу щоб захищати себе. А влада знову чистенька виходить , ніби наказу не давали стріляти, вони ж за нас «переживають» , нарід же сам пішов помирати , от вони й не винні знову в купі майбутніх трупів. Ось така стратегія «Чисті Руки». Тішить тільки результат, що ми все одно переможемо.
Короче люди – тримаймося , бо ми того варті. Бо те, що ми надеремо дупу ворогам і політикам це факт, але таку акцію потрібно буде регулярно проводити усе наше життя, бо тільки з жорстким контролем ми зможемо добитись того зa що воювали.
© Mirka Wredina [27.04.2014] | Переглядів: 3406

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.3/35

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook