пароль
пам’ятати
[uk] ru

Міжнародний досвід.


Міжнародний досвід.
Те, що Росія – держава-терорист, зрозуміли вже майже всі. Є ще кілька країн, до яких не дійшло, але їх ми сміливо можемо не приймати до уваги.
 
Тож, терорист, і баста. Продає у Європу газ, а бабло, виручене з цього ґешефту пускає на закупку зброї, утримання армії, навчання спецагентів… А потім силами цього всього тероризує ту ж Європу. На кому більше заробляє – того більше й тероризує. Цинічний терорист, однак.
 
Хочете сказати, що не цинічних терористів не буває? Може й так, але для мене найцинічнішим є той, що тероризує саме мене.
 
А як у світі боряться з терористами? Б’ють по руках і по м’якому місцю. По руках – знищують рядових виконавців. По м’якому місцю – перекривають їм бабло. По руках ми якось самі можемо, а от по дупі без допомоги Європи не зможемо.
 
Треба тихенько так запросити представників зі всіх європейських країн. Понятими. Посадити на трубі і конфісковувати газ, що йде в Європу. Як джерело фінансування терористичної діяльності. Згідно міжнародного досвіду і міжнародних же договорів. Документувати кожен куб і тут же реалізовувати конфіскат туди ж, в Європу. Можна й дешевше, ніж Росія продає. Щоб у спекуляції не звинуватили.
 
Поки Росія роздуплиться і перекриє газ, на наших рахунках вже осяде кругленька сума. Я з калькулятором не сидів, але відчуваю, що вистачить не тільки на боротьбу з тероризмом, а й на підйом економіки.
 
Путін зубами поскрегоче, але проти всієї Європи не піде. Не настільки він ідіот. А після визнання її державою-терористом, НАТО зможе і нам допомогти не тільки глибокою стурбованістю. Та й борги нам не доведеться списувати.
 
P.S. biggrin
 
P.P.S. То все треба робити на нашому кордоні з Європою. По-перше -- європейським понятим ближче їхати, а по-друге -- можна буде потім ще вимагати в Росії гроші за транзит того газу.
© Коваль [27.04.2014] | Переглядів: 2425

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.9/17

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook