пароль
пам’ятати
[uk] ru

Рюрікович


Рюрікович
Задавшись питанням нав’язливої цікавості Путіним західними кордонами Росії і, зокрема, Україною, я вже висував, раніше, різні гіпотези аж до абсурдних.
 
Не знайшовши прийнятних відповідей, уже був покинув це марудне діло, але на вихідних вирішив подивитися декілька серій з (псевдо-) документальної епопеї Фоменка-Носовського «История: наука или вымысел?». Чесно признаюся – не додивився.
 
Спочатку було суперечливо, але цікаво. (Сам люблю вигадувати всілякі нісенітниці, тому й іншим цей грішок пробачаю.) Хоча, пересмикувало від ставлення Носовського до древніх пірамід, коли він по-варварськи довбав стінки, бо вважаю, що з такою ж неповагою автори ставляться і до самої історії.
 
Поки діло стосувалося, більш-менш, математики, десь логіки, археологічних даних – частка довіри залишалась, але коли вони переходили до інтерпретації історичних подій – я ледь не по стінках бігав. (Особливо сконцентровано поізголялися в 12 фільмі – «Реконструкція історії», де навіть польську мову названо штучною.)
 
В наукових працях буває так, що спочатку висувається сумнівна гіпотеза. В наступних статтях на неї посилаються, як на щось ймовірне, а в подальших – вже на як загально признану теорію. І лише пройшовши з кінця до початку весь ланцюжок можна зрозуміти, що це туфта.
 
Хтось, напевно, додивився всі 24 серії, тому не для них скажу в трьох тезах, що історія молодша на 300-1000 років; Росія-Орда займала всю Євразію, частину Африки та Північної з Південною Америк; в занепаді імперії винні Романови.
 
А Путін у нас хто? Рюрікович! Спадкоємець древньої імперії. Родич Олександра Нєвського, Володимира «Красне Сонечко», Свидригайла, Бурбонів … Генеалогічне дерево  йому побудував Сурков (Асламбек Адарбекович) – вождь Хозарського каганату.
А шо ви думали? Пройшов час, коли Вовочка портфель за Собчака носив.
 
Тепер він потомок князя Михаїла Тверського – Путяти – дворян Путятіних. (Про що дідуля ще в дитинстві розповідав.) Він повинен, якщо не відновити імперію до колишніх розмірів, то хоча б відвоювати родові західні землі.
 
У нього є мета всього життя. І він піде до кінця.
© Alexander Kulik [23.04.2014] | Переглядів: 3941
Мітки: #Путін 

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.1/22

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook