для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ПЛАН ТИМОШЕНКО


ПЛАН ТИМОШЕНКО
Або Путін дійсно хворий, в чому правда сумніватись не можна після того як він влаштував теракти підірвавши житловіі будинки в Росії, або тут є якийсь план. Війна якщо і починається, то починається негайно і проходить стрімко. Кожен день простою це великий удар по репутації і шалені матеріальні збитки, так само падає і дух військ які тримаються в повній бойовій готовності на кордоні.
 
Коли стало відомо, що Януковичу немає сенсу лишатись президентом, був розроблений новий план як лишити олігархію разом з корупційними схемами олігархів-путіна при владі. Цей план - повернення до влади тієї ж особи, яка розвалила вже один майдан. Її ім'я - Юлія Тимошенко.
 
Людям нав'язували Тимошенко під виглядом майже щоденних листів з колонії-лікарні (цікаво чому злочинний режим дозволяв їй їх так вільно писати, та й взагалі чи були то її листи чи листи її технологів), її фото "прикрашало" пів ялинки, хоча люди хотіли її зняти, але цього не дозволяли робити. Її часто згадували зі сцени майдану, хоча люди не хотіли цього чути, її не було на майдані, але всіх примушували знати що насправді вона є. Так само як і примушували слухати зі сцени майдану Турчинова, з реальним рейтингом не більшим ніж у Тимошенко - 0.00%. А ще вигадали історію зі священиком, який “передбачив” все що вже відбувалось в країні і тільки дописали що мають прийти росіяни, після чього переможе Тимошенко. Людей підготували, щоб потім сказати як все було гарно передбачено.
 
Коли Янукович нарешті був готовий виїхати з країни і подався в турне областями України, несподівано в.о. президента стає один з тих, кого люди фактично не підтримували. Турчинов. При чому за нього голосують повально всі у Верховній Раді. Одноголосно випускають і Вону і везуть на майдан. За планом майдан мав впасти на коліна і ридати від щастя що майбутній президент нарешті на волі. Але з цим вийшла проблема. Декілька років сидіння в тюрмі далось взнаки, люди еволюціонували. Якби люди дійсно підтримали її - не було б мабуть Криму і Сходу, Путін би отримав нового Януковича, але менш дурного.
 
Майдан стояв не за Тимошенко, він стояв за європейські цінності, за нову владу, за чесність і прозорість. Тимошенко не могла запропонувати абсолютно нічого, крім як приїхати на візку. Але навіть і її публічне освистування було швиденько подавлене ведучим-маріонтекою Нищуком. Як тільки щось йшло не по плану, відразу викликались бригади медиків незрозуміло чому і незрозуміло кому. Можливо там були і жертви, яким ставало погано по сигналу.
Команда Тимошенко, яка фактично стала в.о. президента, мали б швиденько придумати як прокачати свій рейтинг з нульового до хоча би якогось, коли в діло вже зможуть включитись політтехнологи і інші махінатори громадської думки.
 
Тому замість євромайдану людям вирішили нав'язати щось нове і більш актуальне, щось більш страшне. Старий друг Тимошенко тут прийшов на поміч. Путін разом з Тимошенко вирішили нав'язати таку собі загрозу війни.
 
Тільки лінивий не кричав коли почали захоплювати верховну раду Криму, натомість всі політики готувались до Шустер LIVE. Крим дали злити без жодного пострілу, ще й віддавши купу флоту, техніки і озброєння.
 
Паралельно людей почали переключати на нову "загрозу". Майже відразу відкриваються благодійні рахунки Міністерства Оборони і "славнозвісний 565". А ще чомусь швидко з'являється група Міністерства Оборони на фейсбуку. Йде реклама по усім медіа, йдуть звіти отриманих коштів. Паралельно проводиться мобілізація і створюється нацгвардія. Цікаво для чого, якщо жодні сили швидкого реагування, регулярна армія не застосувала сили. Але людей зі стану цінностей євромайдану необхідно було перевести в стан цінностей війни, на чому Тимошенко вже могла би щось запропонувати населенню відкинувши назад всіх політиків і потенційних кандидатів в президенти, хто фактично був на майдані.
 
Куди йдуть гроші зібрані на армію - невідомо. Для чого мобілізують людей - невідомо. Мобілізовані люди - це додаткове ярмо на економічну систему, адже замість того щоб заробляти гроші і приносити їх державі, вони навпаки витрачають державні гроші. А ще всі мобілізовані ризикують втратити роботу, адже знаючи наше законодавство і реалії життя - люди можуть виявитись нікому не потрібні. Мобілізація потрібна якщо армія робить якісь активні дії - залучається до захисту, захищає, веде військові дії. Все решта - попахує фейком.
 
А ще паралельно вічно непрохідний Гриценко ходить по всім шоу і тв-каналам, активно постить про важливість війни. При цьому відкидає критику та ніколи сам не веде активних дій. Таке враження що він теж рекламує те, на чому Тимошенко збирається заробляти бали.
 
Ще слід додати Андрія Ілларіонова. Такий собі правдоруб, який все знає і теж є героєм багатьох телешоу і інтерв'ю, постійно нагнітає і закликає до війни. Тільки питання чому Олександр Литвиненко був отруєним ФСБ полонієм, а правдоруб Ілларіонов просто має якусь недоторканність в умовах коли він фактично "викриває" підступні плани Кремля…
Навіть при всій повазі до Дмитра Тимчука, якось це все теж привертає постійну увагу людей до проблем.
 
Доречі армія у нас не така і бідна, як її намагаються показати. Чомусь на тих фото і відео які потрапили в ефір - переважно іржаві танки та бойові машини, військові в подертому одязі, яким вічно не вистачає ліхтариків і інших речей, які легко забезпечити за власний рахунок, що теж привертає увагу людей на цьому всьому. Армія має нормальну техніку, озброєння та інші необхідні речі і тільки тим людям, які не мають до армії безпосереднього відношення може здаватись що у нас немає ні танків, ні техніки, нічого.
 
Безперечно Путін має свої хворі плани, але в даному випадку при повній бездіяльності і показовості української влади все дуже сильно виглядає так, що комусь це треба. Путіну і Тимошенко. Тим, хто вже наживався на газі, тим хто розвалив перший майдан, можливо і тим хто отруїв Ющенка (аналогії і методи з Литвиненко схожі).
 
Зараз Тимошенко почала процес активного самопіару, брудну гру. Паралельно її політтехнологи вивчають суспільну думку, вкидують в інформаційний простір коментарі задоволених Тимошенко людей, чи тих які вирішили віддати голос їй, а не комусь іншому. При цьому моніториться думка простих людей. І як тільки знаходяться люди, які піддаються на цю гру, з'являються наперед заготовлені результати опитувань, де Тимошенко вже лідер і люди підсвідомо змінюють свій вибір на її користь.
 
Щодо санкцій. Безперечно Росія втрачає багато чого, довіру, престиж, ринки, фінанси, тощо. Але якщо припустити що Тимошенко приходить до влади і Путін її визнає, то ЄС і США на радощах заспокоєння ситуації відміняють всі санкції, фактично визнають анексію Криму, ще й першими збираються до Путіна. А Тимошенко і Путін навіть починають якісь обговорення по Криму - які перекривають всі проблеми нашої країни і стають новою вічною вірою і проблемою, яка навіть витісняє питання ЄС і НАТО на другий план.
 
Звичайно якщо Путін нападе, то цей план фактично немає змісту. Можливо Тимошенко теж зацікавлена в незалежності декількох областей, де вони зможуть робити спільний бізнес, а в решті території знову йти в ЄС і т.д. Але факт що вона підступна і готова на все заради влади - безперечний. Як і Путін, який підривав своїх людей, який починав війни спровоковані самим же.
© localhost [20.04.2014] | Переглядів: 1970

2 3 4 5
 Рейтинг: 28.1/37

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook