для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

11 вересня Аль-Москваеди та її султана Пукіна


11 вересня Аль-Москваеди та її султана Пукіна
Москва стала центром світового тероризму. Точніше, віднині вона не взмозі далі це маскувати.
 
Напад на Україну в Криму, на Донбасі, погрози всім сусіднім країнам і навіть Америці (Кісєльов про радіоактівний пєпєл). Якого штибу виконавців Москва засилає в Україну та вербує в Україні не важко розбачити: це Аль-Каєда по московські, тобто, Аль-Москваєда: викрадення та вбивства і тортури людей, утримання заручників, неймовірні масові побиття та погроми. Неймовірна агресія підготовленої агентури.
 
В радянські часи москвини створювали "антіколоніальниє" та "антіімпєріалістічєскіє" "рухи", насправді - злочинні угрупування, керовані з Москви. Наприклад - палестинські рухи. До речі, вони ж і навчали палестинців, в яке місце хмарочоса влучати, аби він вірніше зруйнувався. Вам це ні про що не нагадує??
З 1990-х років стало ясно, що Московія - піратське failed state, що вона невиправна, що її доля - державний тероризм за майже повної підтримки населення. Вся московська історія закономірно вела її до цього.
 
Багаті думали, що ідеологія державного тероризму притаманна лише пукіну та його дружбанам. Зараз виявилося, що близько 85% населення у захваті від пукінської політики відносно України. Послухайте, що каже про Україну і так звану "Россію" В.Рижков, московський "ліберал":
http://www.svoboda.org/content/transcript/25354170.html
Про сеанс холуйської вірнопідданості пукінові "лібералки" Хакамади, мабуть, вже всі знають. Латиніну відчаянно "палять" на головному завданні - асістенції в загарбанні України. Для цій самій миті, часу "Х", досі їй щосили нарощували довіру слухачів: максимально сприяли у виступах - скільки завгодно, в кращий час, на популярнішій радіостанції. Навіть дозволяли критикувати аж самого Владіміра Владіміровіча! Аби тільки слухачі повірили їй в найголовному для гебні: про Україну. Д.Биков, М.Вєллєр, А.Вєнєдіктов... - не перелічиш всю агентуру, яку ретельно готували для часу Х, який стався саме зараз. І агентура запрацювала за закладеною в неї на цей випадок програмою.
 
Зараз світ просто ахрєнєл від нахабства кацапів. Точніше, від того, що кацапи так довго й майстерно тримали весь світ під своїм гіпнозом неперевершеної брехні. Стосовно геть усього. Заглядали кацапам в очі, куди тільки не заглядали... Китайське багатотисячорічне мистецтво брехні москвини засвоїли через монголів на відмінно, як спеціально народжені для цього учні. Москвини і китайці знайшли одне одного. Зараз вони майстерно грають роль сусідів, які, ніби то, ворогують.
 
Цілком ймовірно, що, невдовзі, ми ще побачимо, як роль головного світового терориста перебере на себе вчитель - Китай, а учень - Московія - гратиме роль посередника між ним і Заходом. Та ще й з натяками на те, що може бути тараном проти Китая (вєдь ви, Запад, баітєсь умірать, а нам сваіво мяса нє жалко), але для цього вона потребує західні технології і, взагалі, сфєру вліянія в рєгіонє.
 
Китай і Московія. Дві тоталітарні імперії. Бім і Бом світового тероризму. Один - на сцені, другий - в тіні. Потім - навпаки.
 
Отже, де ж воно - оте 11 вересня Аль-Москваєди, коли на нього чекати? Шановне панство, перепрошую, але я не страдамус манією віщунства. Тож, дату назвати не можу. Та її, мабуть і немає. Тобто, немає чогось головного, що переверне світ, бо Москваєда вже встигла його перевернути наприкінці лютого - на початку березня, коли вона зірвала з себе числені маски, як от віковічної страждалиці від зовнішніх агресій, европейської країни, нехай і з азійською рожею, жорстокої дури, але пошукача всесвітньої справедливості та, взагалі, "духовнасті", тощо, тощо. І що ж далі? А далі - буденне життя звичайної терористичної держави-ізгоя.
 
На моє переконання, ми є свідками самоспалення Москви, яка в своїй надмірно хитрій китайській грі, зайшла в глухий кут. Вона побачила вичерпаність тих ролей, які так старано грала останні два століття. Трівіально завралась "матушка". Конче завралась. Тому настав етап відвертого шантажування світової спільноти. На пару із Китаєм. Їхній таємний союз незабаром раптом постане наочним перед очіма Західного товариства (тобто, і перед нашими очіма так само), як дощ з ясного неба. І всі будуть дивуватися, розявивши рота: "Ти ба!!!"
 
Потім, Бім і Бом, наче б то, навіть посваряться... Ну не так, щоб сильно, але із питанням з боку Москви до Заходу: "А чо, Запад, в натурє, прівлєкай мєня! А то апять падружусь с Кітаєм! Ліхко! Ей, Запад, ти намьок понєл? Я каму гаварю, ей...!".
 
Але Захід перемогти не можливо. В принципі. І шантажувати атомною зброєю - марна справа. Ось-ось з'явиться новітня американська зброя, яка дозволить винищувати запущені ракети ще на старті. Що буде далі, здогадатися не важко. Колись хтось придумав для цього назву "золотий вік". Схоже на те, що нам доведеться бути і його свідками. Україні випало відігравати в цьому епохальному початку історії (пане Фукуяма!) одну з провідних і почесних ролей у західному співтоваристві на чолі із Америкою.
 
God bless America!
 
Слава Україні! ukr
 

© Кіт [20.04.2014] | Переглядів: 2746

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.1/23

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook