пароль
пам’ятати
[uk] ru

На Звернення Юлії Тимошенко до Конгресу Сполучених Штатів Америки


На Звернення Юлії Тимошенко до Конгресу Сполучених Штатів Америки
На Звернення Юлії Тимошенко до Конгресу Сполучених Штатів Америки:
Безпорадність силовиків  на сході є прямим наслідком відсутності політичної волі у вищого керівництва держави. НЕ МОЖНА ПЕРЕКЛАДАТИ свою відповідальність за усі наслідки АТО на безпосередніх виконавців у армії та міліції. Армія так воювати не може і не буде. Тепер Ви намагаєтесь перекласти політичну відповідальність на Америку? Рятуйте люди добрі, ґвалтують !!!
Бийтесь чорти б вас побрали!!!
Все що нам потрібно для цього виробляють і ПРОДАЮТЬ американські ПРИВАТНІ компанії. Вони нам продадуть і дуже швидко. Ембарго від уряду на поставки в Україну немає.
Де взяти гроші? Це Ви маєте знати краще за мене. Сприйміть це як комплімент – у Вас просто талант у таких справах. Ви просто зобов’язані використати його на користь країни у важкий для неї час. Це і є Ваше персональне місце у окопах цієї війни і Ваша персональна відповідальність за виділений сектор оборони.
    
Ви клянчите гроші у американському конгресі. Справа ця не безнадійна але дуже і дуже повільна.
Як бувший голова бюджетного комітету і прем’єр міністр Ви маєте знати як виділяються гроші з бюджету демократичної країни. У цьому році на Україну грошей не виділено, а до того часу як у конгресі закінчаться політичні дебати і буде проголосований бюджет на наступний фінансовий рік, який починається у вересні, ми вже можемо перестати існувати як незалежна країна. Щира спроба Ваша виглядає, перепрошую, як дешевий піар. Так рейтинги тільки втрачають пані Юліє.
Для того щоб його підняти Вам треба запропонувати суспільству якісно нове рішення. Я маю на увазі давно прийнятий у цивілізованих націй політичній механізм фінансування війни відомій як позабюджетний фонд оборони. Ми не можемо собі дозволити витрачати дорогоцінній час на звичайні у мирній час бюрократичні процедури розподілу грошей через бюджет. Ми мусимо цим механізмом зняти любі обмеження, що накладаються бюджетним кодексом на чиновників та громадян у пошуках джерел наповнення цього фонду. Вивільнити приватну ініціативу у тому числі і за кордону.
Створення фонду оборони дає потужній важіль відповідальним політикам для проштовхування через парламент вкрай не популярних у політичній еліті законів, що змушує її платити за війну нарівні з простими громадянами. Спробуйте завалити законопроект на голосуванні в Раді, якщо цільовим призначенням додаткових надходжень там вказано Фонд оборони. Це буде миттєвий кінець політичної кар’єри, а заодно і бізнесу. Патріотично налаштовані громадяни такого не прощають і не забувають. Ярлик дезертира і зрадника, що не хоче нести обтяжень війни, або ще гірше шпигуна і ворожого агента гарантований до кінця життя.
  Розробіть та внесіть в раду такий законопроект. Це і буде Ваша особиста війна.
© andysich [18.04.2014] | Переглядів: 1333
Мітки: #Тимошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.4/32

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати