для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Москвофілам і терористам (тавтологія?) - москвинські ж заходи


Москвофілам і терористам (тавтологія?) - москвинські ж заходи
Дивлюсь стрім з Горлівці. Кілька десятків бандитів-кацапетів абсолютно безперешкодно кидають каміння та молотова у будівлю горлівської міліції, яка зачинилася у будинку і мужньо тримає оборону. Я не розумію, чому до цього місця не завітає достатній патруль з вантажівками, в які можна було б завантажити пов'язаних бандитів. Чи це так вже важко - оточити місцевість та пов'язати злочинців? Зробити це в одному місті, потім в іншому... Злочинців утримувати в ув'язненні десь в Центральній Україні.
 
Немає відповідних законодавчих норм? Рада не прийме, бо саботують досі не люстровані ригали та комуністи? На цей випадок є в.о. Президента О.Турчинов, який має право приймати укази. То чого не вистачає?
 
Взагалі, дуже не вистачає проявів масової підтримки місцевого населення. Величезна подяка патріотам, які там тримають кругову оборону у ворожому оточенні.
 
В Миколаїві та Запоріжжі люди показали, що для них значить Україна. На Донбасі - такого не відбулося. Причин багато, але факт наявний. І це означає, що лише міцна влада здатна захистити Донбас від кацапської окупації. І тільки такими засобами, які давно вже є нормою в самій улюбленої бандитами кацапії.
 
пс 1) Ось вже кацапети вдерлися в будівлю міліції і намагаються захопити там зброю.
    2) Ще один стрім - з Маріуполя: 50-100 кацапетів вбивали палицями людей, які вийшли за єдину Україну. Вбивали не в посадці, а на присьбі будівлі міліції. Міліціянти там згрудилися, закрившись щитами. Це - захисники людей, чи дверей???
© Кіт [14.04.2014] | Переглядів: 3694

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.1/37

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook