для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Страх як фактор прогресу


Страх як фактор прогресу
Сьогодні в ці буремні хаотичні дні люди особливо піддаються емоціям - хто ейфорії , хто відчаю, хто скептицизму тощо. Багато аналітичних матеріалів, в яких відмічається рабська сутність «жителів донбасу», їхня надмірна агресивність і робиться висновок – а може викинути цей сраний Донбас на смітник історії, хай п@є до кацапстану, без нього буде легше «будувати Європу в Україні.
На мій погляд така аналітика ні що інше як маячня, при чому маячня наївна і абсолютно не прагматична, тобто не європейська.
Дійсно, сьогодні в ХХІ столітті території не мають вирішального значення для держав, але це не означає, що державам треба екстрено позбавлятись своїх етнічних територій задля «ефективного розвитку своєї економіки». Та ми такої тенденції ніде і не спостерігаємо, навпаки, навіть сумнівні з точки зору етнічної спорідненості території Європи не отримують благословення держав на незалежність (Басконія і Каталонія в Іспанії, Північна Ірландія в Великобританії тощо). Чому це так? Перелічимо причини – іміджеві втрати, втрати психологічні, необхідність вибудовувати міждержавні стосунки замість між провінційних. Власне саме для того, щоб всі ці проблеми накинути Україні і намагається Росія мутити воду в східних областях України. Можна багато говорити про інтереси Московії, а саме так має називатись Росія, але коли це починають робити цей перелік, то втрачається одна, власне головна причина – історична ненависть Московії до Україної Русі. Московії, яка є продуктом фіно-єгипетсько уйгурської (ординської) цивілізації до цивілізації української європейської за всіми своїми ознаками.
Зараз модно тезово викладати поради нинішній владі, тож зроблю це і я.
1 Агресивність донбасівської бидлятини витікає не з її крутизни, з її страху і закомплексованності.
2 В разі жорсткого, а іноді і жорстокого придушення сепаратизму бидло стане поважати нову владу, а можливо велика її частина перетвориться на нормальних людей.
3 Цей пункт найбільш оригінальний, а втім найбільш стратегічний – наслідком придушення сепаратизму і російської підлянки, а саме так треба це називати, мусить стати тотальна українізація політичної і культурної сфери. Саме це і тільки це назавжди унеможливить спроби «інтеграції в руський мир», або в «інтеграції євразійський мир».
Слава Україні!
Буду радий якщо мій текст допоможе Вам відволікнутись від нагальних тактичних проблем і прорахувати майбутні кроки.
© В. Пселдонімов [13.04.2014] | Переглядів: 2478

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.5/27

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook