для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Кастинг для кандидатів


Кастинг для кандидатів
Надлишок шукачів президентського щастя, як і депутатського, завжди був головним болем нашої благословенної країни. Воно й не дивно. Недарма ж кажуть, де два українці , там три гетьмани. Не стала винятком і нинішня президентська кампанія. Бажаючих скуштувати президентських харчів набралося аж сорок шість. І хоча ЦВК рішуче рубонула цю славну когорту навпіл, проте двадцять три претенденти таки залишились. А це, погодьтеся, явний перебір.
 
Як же цьому зарадити? Вирішення проблеми, як це часто буває, підказало саме життя. Причому рішення виявилось доволі простим, як і все геніальне. І полягає воно у тому, щоб претенденти на президентську «булаву» проходили своєрідний «кастинг», за результатами якого й приймалося би рішення про внесення до списку кандидатів. А щоб уникнути звинувачень у провокаціях та фальсифікаціях, претенденти обирають для цієї процедури свої «базові» регіони. Принаймні ті, які вони вважають базовими.
 
Першим такий кастинг пройшов, сам того не відаючи, кандидат від Партії регіонів Михайло Добкін. Втім, пройшов чи не пройшов, вирішуйте самі. А позаяк це дійство відбувалося не у якомусь там «бандерівському» Львові, а у благонадійному Луганську, всілякі балачки про «проіскі» підступних «бєндєровцев» не приймаються.
https://www.youtube.com/watch?v=jefIQ33aDfQ
 
Врахувавши досвід попередника і не покладаючись на примхливих луганчан, його однокоритник Олег Царьов вирішив спробувати щастя у Миколаєві. Справедливо вважаючи, що це хоча й не правовірний Луганськ чи Донецьк, та все ж не «бандерівський» Тернопіль чи Івано-Франківск. Що з того вийшло, судіть самі.
https://www.youtube.com/watch?v=GePb1Syjq60
 
Ще один кандидат від «регіональної» компанії Тігіпко, вирушив на кастинг до Одеси. Не позбавлені гумору одесити зустріли «крутого мачо» яйцепадом.
https://www.youtube.com/watch?v=vHIB6rqy97A
 
Шановні колеги! З огляду на неабияку дієвість такого кастингу, пропоную дурдомівській спільноті звернутися до Верховної Ради з законодавчою ініціативою. Пропонується внести доповнення до Закону України «Про вибори Президента України». Зокрема частину 2 статті 30 доповнити пунктом, що вимагає надання Центральній виборчій комісії документа, який засвідчує результат попереднього кастингу. Зазначений документ може бути представлений хоча б у такому вигляді:
  

Факт, как говорится, налицо, а точнее – на лице. Если эту не обезображенную интеллектом физиономию можно назвать лицом.
 
Звісно, є ризик, що після такого кастингу до списку кандидатів не потрапить жоден претендент. Та то вже їхні проблеми. Нам же, ніж мати таких президентів як на цьому пальтреті, краще обійтися взагалі без президента. Буде і дешевше, і спокійніше.
 
© Дмитро Ремиженко [12.04.2014] | Переглядів: 1038

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.0/11

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook