для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Ситуація як вона є.


Ситуація як вона є.
Обрали Януковича під конституцію 2004 з притаманними по ній повноваженнями і строком президентства.
 
Після цього Янукович через призначених ним же суддів змінив конституцію на модель 1996 року і фактично призначив через суд НОВІ  повноваження і нові терміни президентства, на котрі його ніхто не обирав.
З боку Росії (та і світу в цілому) при цьому жодних питань стосовно легітимності в цьому випадку не виникло.
 
21 лютого Росія відмовилась підписувати угоду про врегулювання кризи в Україні, а Янукович котрий її спершу підписав, втік і вже за майже добу відмовивсь від виконання цієї угоди, зробивши ПУБЛІЧНУ ВІДЕО-ЗАЯВУ про те, що він жодних документів прийнятих відповідно до угоди 21 лютого підписувати не буди.
 
Після цього він втік з країни в Росію (котра нагадаю угоду від 21 лютого не підписала) і закликав Росію ввести війська в Україну.
Росія тим чсом наполягає на виконанні угоди від 21 лютого (котру вона відмовилась підписати) та на повернення Януковича (котрий публічно відмовивсь від виконання угоди від 21 лютого)
 
Росія між тим вважає владу в Україні нелегітимною (попри те, що цю владу визнало світове співтовариство) і при цьому намагається зірвати вибори в Україні, котрі би надали можливість обрати легітимну владу. pardon
 
Крім того Росія таки окупувала Крим і провела там референдум котрий визнали нелегітимним у всьому світі. Але Росія  підписала угоду з  Кримом та Севастополем про його входження до складу РФ з людьми котрі не легітимні і не визнані в світі.
Адже стосовно чесності обрання голови ВР Криму є сумніви (воно було закритим з автоматниками), голову уряду Криму призначили не маючи на те повноважень, а так званого представника від Севастополя  ВЗАГАЛІ  ОБРАЛИ  НА  МІТИНГУ ПРИЗНАЧИВШИ  НА  НЕІСНУЮЧУ  ПОСАДУ. (адже в Севастополі не має посади мера чи міського голови).
 
Отак от і такі от діла шановні..........................
 

 

© Слово [11.04.2014] | Переглядів: 2629

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.3/31

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook