для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Так щож головне для Народа і держави ?


Так щож головне для Народа і держави ?
Якщо відкинути всіляку журнашлюшну тріскотню та маячню, то головним для "повсталого південного-сходу" є лише, і тільки - російська мова та вирішення питання російської мови в Україні.
А саме : для вирішення всіх питань і проблем та заспокоювання " повсталої південно-східної " частини України необхідно лише " узаконити " другу державну мову у всій Україні - російську. І все тоді буде гаразд. Всім буде одразу добре.
Тобто питання мови (російської) для частини населення південно-східної частини України є самим головним, і це є єдина їх вимога. Принаймі так воно виглядає, бо їнших вимог якось не чутно. Ні економічних, ні політичних, ні інших. Тільки російська мова !
Доречі, тільки через "российский язык" росіяни окопували Українські землі в Криму. Подумайте !
 
І от на цьому тлі мені якось зовсім не зрозуміло, чому тоді тіж самі журнашлюшки так наполегливо, цілеспрямованно і завзято намагаються переконати всіх Українців, що питання Української мови в Україні не є таким головним та першочерговим, а десь там ... десятим. Переконують що Українська мова не є головною для Українців. Чому ?
 
А якщо підійти цивілізованно до питання мов в любій державі, то двомовність в державі, (яку так хочуть російськомовні) це коли населення держави знає та володіє двома мовами !, принаймі так воно передбачається. І якщо службовець любого рангу не знає цих двох мов, то він не має права працювати на державній роботі в любій частині держави.
Хочешь двуязычия? ВЫУЧИ УКРАИНСКИЙ !!!!! И будет тебе двуязычие!
 
Росія та росіянни вже давно, років так триста, зрозуміли первинне значення мови для існування та розвитку держави, і тому свою російську мову примусово нав'язали на всій територі Росії та срср. Наполегливо нав'язують її і в сучасній Україні. Так чому : для росіян "язык" то навіть повід для окупації іншої держави, а для Українців - то "не головне" ?
Можете собі уявити державу Францію, в якій державною мовою буде німецька ?
Чи розуміють це Українці ? Чи розуміє це населення України ?
© Олександр Башта [09.04.2014] | Переглядів: 1705

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.2/27

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook