для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Наступним президентом України стане...


Наступним президентом України стане...
Показалась интересной эта программа-статья на Стопкоме:
 
Той чи інший кандидат в Президенти України прагнучи посісти найвищий пост в державі мусить взяти на себе відповідальність за життєдіяльність кожної особистості, суспільства та держави у цілому.
 
Тому кожним наступним Президентом України може стати тільки той кандидат, котрий наважиться заявити про те, що за передбачений Законодавством України термін його діяльності на посаді Президента України він зобов’язується:
 
- Забезпечити стовідсоткове виконання Конституції України та інших чинних Законодавчих актів кожним членом українського суспільства.
 
- Забезпечити прийняття тільки тих Законодавчих актів, які направлені на становлення та розвиток особистості, суспільства та Української держави у цілому.
 
- Забезпечити розвиток особистості, суспільства та Української держави за найвищими світовими стандартами.
 
- Привести співвідношення доходів 10% найбагатших і 10% найбідніших громадян України до рівня не вище 7 до 1-го та не допускати до зростання цього показника навпаки понижуючи його.
 
- Першочергово зосереджувати всі засоби на розвиток та створення в Україні інфраструктури котра забезпечить створення інтелектуального продукту передового світового рівня.
 
- Розвивати промислово-економічний, фінансовий та аграрний потенціали України.
 
- Впроваджувати у практичну реалізацію через український науково-промисловий потенціал найновіших вітчизняних і світових наукових досягнень. На основі цих досягнень створювати високоякісний науково-ємкий продукт високої конкурентноздатності придатний для реалізації на зовнішньому ринку.
 
- Забезпечувати потреби суспільства та держави в духовності, освіті, медицині, фізичному вихованні, оздоровчій і відпочинковій інфраструктурах.
 
- Забезпечувати потреби кожної особистості Українського суспільства у гармонійному духовно-тілесному та інтелектуальному вдосконаленні.
 
- Забезпечити становлення та розвиток Українського Війська на найвищому світовому рівні на основі найкращих світових і вітчизняних досягнень.
 
- Забезпечити належні права та найвищі стандарти життєдіяльності Українського суспільства і Української держави в рамках світової спільноти.
 
- Забезпечувати потреби безпеки Української держави та Українського суспільства в цілому, потреби енергетичної безпеки у тому числі.
 
Кандидат в Президенти України котрий хоче отримати підтримку громадськості повинен офіційно заявити перед сучасним Українським суспільством та майбутніми поколіннями про те, що якщо він не виконає своїх зобов’язань та своїми діями призведе до суспільних негараздів як тепер так і в часі, він готовий постати перед Судом та понести покарання у формі довічного ув’язнення. Цю заяву кандидат в Президенти України повинен належно узаконити і оформити в органах Судової влади ще в процесі виборчої кампанії та офіційно проінформувати про цей акт суспільство.
 
От себя хочу добавить, что идея серьёзной (пусть и не такой суровой) ответственности серьёзного лица выглядит очень привлекательно и разумно. Но для её реализации необходимо:
 
Чтобы кандидат сам предложил то, что обещает дать народу.
 
Показатели, которые он обещает достичь, должны быть предельно конкретными, в идеале числовыми (уровень безработицы, соотношение зарплат, отношение минимальной зарплаты и пенсии к прожиточному минимуму, налоговая нагрузка). Расчёт показателей должен проводиться по общепризнанной методике.
 
Президент законодательно должен получить полномочия, достаточные для реализации подобных планов.
 
Санкции за невыполнение принятых обязательств должны также быть законодательно утверждены (причём президентский срок 5 лет выглядит слишком большим).
 
Для объективной оценки результатов деятельности президента должно быть сопоставление их с аналогичными показателями благополучных стран-соседей. Это для того, чтобы в случае неудачи не аппелировать к нечёткому понятию форс-мажорных мировых кризисных явлений.
 
Серьёзные санкции к президенту применяются лишь в случае, если показатели стали хуже, чем в группе стран-ориентиров.
 
Сегодня ближе всех к такому подходу Анатолий Гриценко. Но таких цифр в его программе нет. И не факт, что нынешняя Рада поддержит необходимые изменения в законодательстве. Очень нужен голос народа плюс профессиональный подход.

 

rebel23 [15.11.2009] | Переглядів: 2145

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.5/16

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook