для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Вибори, вибори, кандидати ... !


Вибори, вибори, кандидати ... !
Вибори вже не за горами і враховуючи той факт, що на них вперше обирати доведеться серед проєвропейських кандидатів, зробити це як не дивно навіть складніше ніж раніше. Але, голосувати треба і аби вибір був зроблений правильно спробував систематизувати власні думки та поділитися ними з вами. Відразу кажу, до жодної з партій не належу і в процесі виборів задіяний виключно як виборець.
Отож, момент перший! Скажімо - ПРЕАМБУЛА.
Останнім часом українці демонструють дива самоорганізованості. Зявилися люстраційні комітети, різні ГО, ініціативні групи, альянси і т.д., мета яких не просто існування на папері до моменту Ч коли треба якомусь політику рейтинг піднімати, а для того аби творити реальні зміни в країні. Тому, перша річ яку хочу відмітити - чим більше ви особисто і кожен з нас буде брати активну участь у житті України, тим пофіг буде хто президент! Згруповане суспільство, здатне мислити і прагнуче змін до кращого - саме це є запорукою України на шляху до світлого майбутнього, а не якийсь міфічний лідер, якого немає і який фіг зявиться найближчим часом! Тому, незалежно від того, хто переможе на виборах, не розслабляйтесь і майте звичку активно брати участь у житті країни, бо як показує новітня історія - солодкий сон одного українця може перетворитися на смерть для інших.
Що ж стосується виборів.
1. Ще донедавна був певен, що проголосую за Порошенка. Реальний кандидат, і рейтинг, і менеджер і т.д., а потім натрапив на ось цю статтю http://fraza.ua/news/03.04.14/192586/v_sotssetjah_objavleno_o_nachale_kampanii_ne_golosuj_za_poroshenko.html
і почав емоції змінювати на холодний розум. Не з усім, що там написано згоден, але тим не менш їжі для роздумів є вдосталь. А якщо додати той факт, що і ті люди які були на Майдані, і я сам бажаю справді нових облич при владі, то варіант Порошенка відпав сам собою. Постало закономірне питання - тоді за кого ж віддати свій голос?
2.  Тимошенко не розглядаю взагалі і навіть не хочу дискутувати з цього приводу. Розумний сам зрозуміє, а інші хай товчуться між собою.
3. Зацікавила кандидатура Богомолець. Єдиний суперечливий для мене момент, який бачу в Ользі це те, що наразі Україна в такому стані, де Президенту потрібно мати трохи інші навики... (але не виключаю, що вона би впоралася з подібним завданням)
4. Саме ці, "потрібні" навики і підштовхнули мене до особи Гриценка. Можливо просто не помічав, але в памяті не зявляється жодна негативна пляма на його репутації. Натомість чомусь згадалося, що саме за його міністрування армія нарешті перейшла з портянок на шкарпетки ))) (хоча не певен на 100%) Людина не з екранів ТВ знайома з військовою справою і, думаю, з таким Президентом мені спалося би спокійніше. У тих інтервю, які бачив Гриценко виглядає інтелектуалом, що також вважаю важливою чеснотою для майбутнього Президента. Єдиний мінус Гриценка - рейтинг, але це не означає, що голосувати потрібно тільки за рейтингових кандидатів. Саме тому, якщо до 25 травня на його городі не відкопають труп якогось майданівця, чи відпавша штукатурка будинку не відкриє золоті стіни, то думаю проголосую саме за нього.
Дуже цікаво почути ваші думки з цього приводу, хто за, хто проти?
© Michael623 [06.04.2014] | Переглядів: 1311

2 3 4 5
 Рейтинг: 32.5/30

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook