для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Цицьки чи яйця? Або предвиборна кумпанія …


Цицьки чи яйця? Або предвиборна кумпанія  …
Цицьки чи яйця? Або предвиборна кумпанія  …Egg
Ото дивлюся я люди добрі на нашу владу і рєшила висловить свою мислю. Кандидатів у нас набралося не то що на президента, а скоро й на весь парламент хватить . Цікаво звідки у них стільки бабла? З людьми поділилися би, а то скоро «Паска» , а у холодильнику миша повісилась і сукенки нової нема . І конечно вознікає питання за кого голосувать . Бо вроді всі не плохіє , але ж падли дістали нас уже своїми мордяками з телеекранів. Воно ж бо як та свинюка , як у хлів залізло , то вилазить не хоче - видать знає що заріжуть . Бо скільки ж можна кормить отих паскуд ? Тому пропоную своє бачення ситуації .
Почнемо з яєць. Ну і під яйцевих партій , бо воно ж вместє.
На першій сходинці рейтингу маємо вроді Порошенка (чому вроді , та не вірю я цим рейтингам ), нормальний чувак, і фабрики його незле працюють , і люди там довольні. А ще Європа його любить. Та й економіст він хороший . Ну прямо ідеальний кандидат , тільки от пару питаннячок є . Перше – це звідки у Петра Олексійовича бабки , не хочу нічого погано сказати, просто цікаво.  Я вродє не блондинка , але в 27 років стати ген-директором воно якось круто. А перший капітал був зароблений на како бобах, це звичайно добре що заробив, але за що він ті како боби купив? А ще мікроавтобуси «Богдан» випускав, тоже ж бабки потрібні – ну там лінію поставити , матеріали закупити. Нє , ну крутить гайки і я могу, але автобуси робить це вам не хухри-мухри. Може йому трохи тато поміг ?, бо в 1999 вже був ген-директором трьох цукрових заводів. Короче читайте біографію, там багато цікавих посад і заводів у обох Порошенків. І ще мене смущає та штука , що Петра Олексійовича якось не дуже було чути в Криму . А в цілому вроді мужик нічо.
Наступні будуть цицьки. То есть Юлія Володимирівна. Вийшла Юля з в’язниці і захотіла у президенти знов. І вирішили Юлі допомогти Сєня і Саша. До Сєні в мене питань небагато, вроді всє ок з виведенням країни з кризи , але блін , без Криму легше виводити країні з дупи - не красіва така економіка. Плюс таки не прийняли податок на прибуток від депозиту. А це пару мільйончиків. Друге питання - це щодо податку на бабки , які люди за допомогою смсесів передають для армії. Ото все передають-передають , а все одно треба і бензин купити , і лапчасті, і хавчик  - і знову усно за людські бабки. А ще тепер патріотизмом модно народу писки закривати у соц. мережах  – мол. ви тут возмущаєтесь , що вам якусь паскуду керувати поставили , а краще би на армію бабки дали , не патріоти мол , не на часі возмущатись . Таке враження , що паскуд ставити керувати на часі . Це вже більше питання звісно до Саші . Але пиши не пиши , а без шини як бачимо нас не чують . І ще дуже смущає мене політ. технології москалів . Це для прикладу – давайте Юлю в москаляндії обгадим , а в Україні у неї рейтинги виростуть (ну це я так, на хлопський розум). А ще одна технологія – це вже наше ноу-хау. Це Турчинов говорить з тими ж інтонаціями і навіть акценти розставляє як ЮВТ  (подивіться одне з останніх відео-виступів). Він в нас в.о. президента , а це підсвідомо впливає на простий нарід (психологія мас, єдріть твою бабцю). Короче не нравиться вона мені , хай краще спину лікує , а то на обцасах з паличкою якось зовсім не формат.
Слідующий Клічко . З всієї майданівської політ. компанії найменше всрався.  І достойно тримав удари , не кожен зможе вибачатись перед багатотисячним злим народом. Щось таки намагався зробити. І бабло своїми кулаками заробив . Єдина претензія – це частина його команди  , викине продажних падлюк – можна буде говорити .
Тягнибакс і партія своб(л)оти – ще та шайка лєйка. Звідки у партії стільки бабла з’явилось за останні 4-6 років? Особливого бізнесу там небагато. Мені би так бабло з воздуху робити, може би корові нову стайню поставила. А останні перли на телебаченні з бідним нервовим Мірошниченком і ко? А привоз до Львова на представлення Сех автобусів з прихильниками (почті як регодони). Ну а останнє призначення Підгрушної зам. міністра? Вибачте, Але це звиздець товарищі. PS: за час правління в прозахідних регіонах наірд на них тутечки дуже злий , і навіть галицьку інтелігенцію вони задовбали , так що читайте «побратими» історію партії, там багато цікавого між рядками , якщо поритись.
І тра-та-та-та, на сцену запрошується пан Ляшко. Звізда ютюба, колоритний хлоп з найпопулярнішим висловом «Яка на…уй перева?» і мальовничими вилами в руках. І нарід його простий любить , і вроді все ок. Та тільки одна фігня мене знову смущає (смутітєльна я така) . Скільки бабла пан Ляшко витратив на переїзди в різні області ? (один день виступ у Львові на наступний у Луганську).  І скільки з цієї кількості бабок можна було би витратити на нашу армію?  Млін , мені до тітки в село поїхать бабки треба , бо на дорогу , і щось дітям купить треба тай тітці якусь хустину , а тут літак туди-сюди . Короче рахуйте самі.
Ще один цікавий кандідат – Ярош від првавого сектору. Люди його бояться , бо не знають ху-із-ху. Чим більше на правий секор усі наганяють - тим більше у них прихильників – ось така піар кампанія малята. Смущає те що вони не хотять у Європу. Я там була і мені там понравилось , тому не розумію чому вони туди не хотять . Якісь похожі нотки були коли нарід колись так у НАТО не хотів . І ще боюся кубинського сценарію – мабуть параноя у мене. Не знаю , думайте самі .
І на кінець сюрпрайз для усіх політиків це Ольга Богомолець . Зібрали їй бабло люди на кампанію , тому конкурент є тепер трохи у вас малята . Вроді баба правильна . Тільки мене смущає що в неї команди нема. А з другого боку вроді і нові лідери потрібні , так що будем бачити що вона за программу придумає.
І насамкінець – кого ми би не вибрали , кожен повинен пам’ятати що як його приведуть до влади . так і підуть . А шин ми за рік багато назбираємо.
girl
© Mirka Wredina [29.03.2014] | Переглядів: 4385

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.4/33

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook