для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Корінний народ України: час стати людиною


Корінний народ України: час стати людиною
http://alatyr.org.ua/forum/viewforum.php?f=10&sid=4ae64f63bac998385f55276b9bcd4ee8
 
Ряд громад та об’єднань рідновірів України, серед яких – Об’єднання Рідновірів України, Громада українських язичників «Православ’я», Собор Українських Звичаєвих Громад, Руське Православне Коло, виступили ініціаторами спільної дії рідновірської української спільноти у справі монолітного єднання поколінь. В ході непростого процесу міркувань, обміну думками задля пошуку об’єднавчих ідей, в обговореннях та тривалих дискусіях викристалізувались підвалини спільних дій, які, на думку ініціаторів, мають передбачити:
 
1. Усвідомлення етнічними українцями себе спадкоємцями і правонаступниками Прадавньої етнічної Русі. (Відповідний пункт, зокрема, юридично задекларований в установчих документах громад-ініціаторів).
 
2. Відродження Праукраїнської самоназви етносу – руси та назви держави – Русь.
 
3. Проголошення об’єднавчої Рідновірської української спільноти Корінним Народом України з тим, щоб, керуючись Декларацією ООН №61/295 про права Корінних Народів, здобути обов’язкове представництво в усіх державних структурах України: Верховній Раді України, Кабінеті Міністрів України, Президентській адміністрації, органах місцевого самоврядування, тощо.
http://www.vinec.org.ua/novyny/51-novyny-v-ukrajini/255-do-pobratymiv-ridnovirskoji-ukrajinskoji-spilnoty-
 

Права корінних народів
 
За Міжнародним пактом про економічні, соціальні та культурні права (ратифіковано Указом Президії Верховної Ради Української РСР N 2148-VІІІ від 19.10.73 року) всі народи (в тому числі і корінний народ України) мають право на самовизначення. На підставі цього права всі народи (в тому числі і корінний народ України) вільно забезпечують свій економічний, соціальний та культурний розвиток. Жоден народ (в тому числі і корінний народ України) ні в якому разі не може бути позбавлений належних йому засобів існування.
 
В період з 28 червня 1996 року, в порядку виконання положень Конституції України, корінний народ України самозорганізував свою економіку:
 
- в організаційно-правову форму Республіки Суверенного Народу України;
 
- в організаційно-правову форму Государства Титульного Суверенного Народу України.
 
Владні урядові фінансово-економічні системи корінного народу України відображають прийняті в Європі міжнародні стандарти. Держави Європи існують при корінних народах Європи.
 
В період дії перехідних положень Конституції України (28 червня 1996 – 28 червня 2001 року) корінний народ України самовизначився як Суверенний Народ України. Суверенний Народ України здобув публічне визнання міжнародного співтовариства.
 
Народи самовизначаються в некомерційному економічному просторі. Народи самоуправляються поза межами комерційного економічного простору. Народи без будь-яких перешкод створюють міжнародні неурядові організації, представництва яких завжди є нерезидентами комерційних економічних просторів вільного обігу торгового товару.
 
Будь-який представник Суверенного Народу України не є платником податку на землю, не підпорядковується будь-якому земельному рішенню рад громад фізичних осіб та не являється землекористувачем. Всі представники Суверенного Народу України без вийнятку є власниками землі в порядку спадку історичної Батьківщини. Такий правовий порядок визначається паспортом Республіки Суверенного Народу України.
 
Історичні, культурні, народні традиції та звичаї корінного народу України переведені в країні Україна в правовий стан норм чинного законодавства України, з якими належить рахуватись будь-яким інородцям, будь-яким іновірцям, будь-яким чужеземцям, будь-яким громадам фізичних осіб держави Україна, які мають за мету відчуження історичної спадщини корінного народу України від законних власників цієї спадщини.
 
Що таке екстериторіальність?
 
Права екстериторіальності мають ділянки державної території (тобто суверенітет держави перебування не ставиться під сумнів), на яких офіційно розміщено посольства та дипломатичні представництва, іноземні війскові частини, допущені до транзиту або тимчасовому перебуванню на території держави, іноземні військові судна та літаки, а на основі спеціальних угод — і приміщення різних міжнародних організацій.
 
За новою редакцією Статуту Духовного центру Родового Вогнища Рідної Православої Віри, зареєстрованого Державним комітетом України у справах національтостей та релігій 25.05.2009 р. (свідоцтво №150), Родове Вогнище Рідної Православної Віри визнано міжнародною організацією. Дивіться ст.7 розділ І.
 
А ось, що говорить про екстериторіальність український підручник з Конституційного права:
"Екстериторіальна автономія поширюється не на певну територіальну одиницю держави, а на представників певного етносу (національності), що проживають у межах всієї державної території. "
http://law.biz.ua/books/0006/0185.htm
 
Чи існують у світі національні екстериторії?
 
Екстериторіальної автономії добились окремі арабські міста в Ізраілі. Ось наводжу цитату з одного ізраїльського видання: "Мы уже дожили до того, что полиция боится заходить внутрь многих арабских населённых пунктов - арабы уже добились экстерриториальности внутри государства." http://mnenia.zahav.ru/ArticlePage.aspx?articleID=11343&categoryID=23
 
Екстериторіаьної автономії добився народ Саамі в Швеції.
 
І врешті, екстериторіальним утворенням, державою в державі є Ватикан, а точніше Святий престіл.
 
При Єльцині Орден Госпітальєрів набув статусу екстериторіального утворення, тобто держави без території, є навіть відносини з ООН. Тому у ордена були усі атрибути держави, причому міжнародно визнані: - міністерські «портфели» та генеральські чини для армії, міжнародныі паспорти з дипломатичним імунітетом, своє «дворянство».
http://voprosy.babikov.com/Articles/2007-11-12-Otschepency.html
 
Тобто, в системі некомерційних економічних стосунків неможлива експлуатація людини людиною, немає пірамідальної вертикалі, де чим вище за рангом людина, тим більше в неї привілеїв. Люди корінного народу України самоорганізовуються в муніципалітети та префектури. Ба, більше того, людина сама визначається належати їй до певного муніципалітету чи не належати взагалі і самостійно відстоювати свої права.
 
<...>
 
http://alatyr.org.ua/forum/viewforum.php?f=10&sid=4ae64f63bac998385f55276b9bcd4ee8
 
"Екстериторіальні" паспорти вже мають політики, держслужбовці високого рангу та християнські священники.
У пересічного ж українця, тобто фізичної особи, фактично немає ніяких прав, є тільки обов"язки перед державою.
Ті, кому це потрібно -- мають стати людьми з гідністю і належними правами. Часу для дії залишилось дуже мало, близько двох років. Ситуація оптимізму не додає.
Визначайтесь.
 
З.І. Стала відомою інформація, що під час Євро-2012 країни Європи намагатимуться позбавитися мігрантів (тобто етнічного криміналітету) за наш рахунок. В Україні замість паспортів громадянам будуть видані міграційні картки, які урівнюватимуть у правах "гостей" та нас, корінних жителів. Що після цього відбудеться? Пояснювати, думаю, не потрібно.
Yark [14.11.2009] | Переглядів: 9214

2 3 4 5
 Рейтинг: 22.9/9

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook