для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Вбивство Олександра Музичко (Білого): влада знову бреше


Вбивство Олександра Музичко (Білого): влада знову бреше
Почнемо з офіційної інформації:
За словами Володимира Євдокимова, Олександр Музичко переховувався, їздив з озброєною охороною, міняв місця свого перебування і продовжував займатися протиправною діяльністю. Проте правоохоронці з’ясували його місцеперебування, а в ніч 24 на 25 березня провели спецоперацію із затримання та знешкодження членів ОЗГ.
 
Бійці спецпідрозділу «Сокіл» ГУБОЗ МВС затримали охоронців Олександра Музичка, озброєних автоматом Калашникова та пістолетом Макарова. Сам же він намагався втекти, при цьому відкривши вогонь по працівниках міліції. Один з бійців спецпідрозділу був поранений. Правоохоронці змушені були застосувати зброю, при цьому поранивши «Сашка Білого». Медики, які прибули на місце події за викликом працівників міліції, констатували його смерть.
http://mvs.gov.ua
 
Проте "офіційна картина" "затримання" не коригує зі свідченнями очевидців у ЗМІ Рівного отриманих і розміщених ще о 01-02 годині ночі (тобто фактично -відразу).
Інформацію про вбивство розповів мешканець села Бармаки. Він розповідає, що близько 12 ночі невідомі зайшли у кафе "Карасі", які приїхали на  трьох мікроавтобусах "Фольцваген" - двох чорних та одномі білому. Далі вони вивели усіх відвідувачів, у тому числі Олександра Музичка . На нього одягнули наручники, побили його та двох охоронців. Згодом люди почули дві автоматні черги.
 
Між тим, за словами й інших свідків знайдено лише одне тіло. За неперевіреної інформацією тіло належить саме Сашку Білому. Розстрілювали одразу за кафе. Самі ж правоохоронці жодних підтверджень чи спростувань не надають.
 
За попередньою інформацією активістів Автомайдану серед викрадених начальник міського центру зайнятості Володимир Даценко та ще 5 відвідувачів кафе.
 
Деякі відвідувачі закладу й далі продовжують святкувати у бесідках. За їх словами спочатку невідомі вкилючили світло, а потім вони чули лише вибухи петард.
ЧаРівне о 25.03.2014, 01:07
 
Ще раніше:
На місці події працює слідчо-оперативна комісія. За попередньої іонформацією Сашка Білого викрали невідомі на трьох автомобіілях та вивезли у район Бармаків, неподалік кафе "Карасі". За чутками людей, що працюють на місці події спрацювала диверсійна група з Російської Федерації.
 
Працівники правоохоронних органів наразі жодних підтверджень чи спростувань не надають. Одні кажуть, що на місці розстрілу знайшли одне тіло, інші що два.
 
Один з прокурорів Рівного  розповів, що виїхав на місце події за повідомлеенням про вбивство Олександра Музичка. На місці працюють журналісти, між тим близько до місця їх не пускають.
ЧаРівне о 25.03.2014 о 00:45
 
Як бачимо по інформації, що була отримана безпосередньо відразу після подій "затримання" О. Музичко не виглядало як затримання, а швидше - як викрадення. Більш того, якщо б було так як у "офіційній версії" то не зрозуміло чому швидка була викликана не працівниками міліції а випадковим свідком подій?
Чому довелося викликати міліцію, по ідеї вона вже була там на момент смерті Олександра?
 
От іще матеріал "ВСЕ" 01:51:
Також, ніби, ті ж невідомі викрали ще шістьох людей, які відпочивали у кафе– троє з них активісти «Правого сектору». За інформацією наших джерел, ніби серед викрадених і директор Рівненського міського центру зайнятості, який у цей час теж знаходився у кафе.
 
1:30
 
Є припущення, що вбивство скоїла російська деверсійна група. Кажуть, що в Олександра Музичка виявили три вогнепальні поранення у ногу та серце, а сам він, коли тіло виявили був закутий у наручники.
 
На території самого кафе, де сталося вбивство виявили кілька гільз, у тому числі й від пістолета Макарова.

25 березня о 00.05 по телефону надійшло повідомлення лікаря швидкої допомоги, що в одному з кафе у селищі Бармаки відбувається бійка між невідомими та є потерпілі.
 
Як повідомив Станіслав Примак з СЗГ УМВС України в Рівненській області, слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події виявила труп чоловіка. Правоохоронці встановили особу загиблого. Ним виявився 52-річний Олександр Музичко, більш відомий як Сашко Білий.
 
- Міліціонери на місці події встановили, що 24 березня близько 23.20 години група невстановлених осіб вчинила стрілянину в кафе "Карасі", що в селищі Бармаки Рівненського району, під час якої Олександр Музичко отримав вогнепальні поранення — два спереду, одне — зліва збоку в груди, та три по гомілкам. Від отриманих поранень Олександр помер на місці події. Труп чоловіка доставлений в Рівненське обласне бюро судово-медичної експертизи. Причина смерті та інші обставини встановлюються, - зазначив Станіслав Примак.

Прочитайте, подивіться фото тут

 

Пресс-секретар УМВС Ольга Очко на відео П'ятому каналу повідомляє про виклик міліції, огляд місця подій та про те що приймається рішення про відкриття кримінального провадження та його кваліфікації.
Чомусь вона нічого ще незнає, що її співпрацівники "затримували" Олександа Музичко.
 

Висновок по данним:
Перші данні про події абсолютно не співставні з офіцйною картиною від МВС.
 
Висновки по Арсену Авакову та стану керівництва МВС робіть самостійно.
 
Я не бояюся смерті. Я знаю, що моє місце займуть інші побратими-патріоти, вони знають, що їм робити і хто їх ворог. Але влада має знати, що в нас Україна єдина і соборна та патріоти продовжать ту справу, за яку боролися наші діти, батьки і ми
Олександр Музичко
© panix [25.03.2014] | Переглядів: 2781
Мітки: #Аваков 

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.5/46

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook