для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Ще не вечір


Ще не вечір

Армії у нас немає і не було, так як і не було українського уряду. Немає ідеї за що битися, а у морпіхів у Криму, головна ідея за яку вони мали битися - це каструлі - пательні. Їх вчили воювати,  накачували м'язи, а воювати вони й думки не гадали, Та й з ким? НАТО туди б не полізло, з Росією? З якою Росією, якщо у нього дружина росіянка, яка ненавидить Україну, теща росіянка, яка теж ненавидить Україну, ви гадаєте, що сам морпех любить Україну?  Він дивився на службу в армії,  тільки як засіб для видобутку грошей, бо з його обмеженими мізками, його нікуди б не взяли, ну може в міліцію або в охоронці. І я впевен, що прийшовши додому зі служби, вони всі обговорювали, що як то добре в армії Росії і як би туди потрапити. А тут на тобі, така нагода. Армія Росії сама під поріг до тебе прийшла і кличе до себе. Нафіг потрібна та Україна з її присягою і тимчасовими труднощами. Я краще зараз і побільше.  І що в залишку?
 
З майже 1000 службовців бригади морпіхів України в Криму, всього 150 залишилися вірні присязі. Решті, корито теплою юшки виявилося важливіше. Я їх не засуджую. Вони ніколи не були Українцями. Але моряки трохи інша справа. Адже щоб залишилася честь у воїна, йому достатньо було відкрити кінгстони і зійти на берег. Їм би нічого не зробили, але кораблі, вже ні коли б не використовувалися на шкоду Україні. Або зенітники - ракетники. Що, не мали змоги вистрілити боєзапас ракет у море? Адже є можливість, що ці ракети використовують проти наших літаків. Що, для цього потрібен спеціальний наказ? Я впевен, накази були і вони брешуть на публіку, кажучи про те, що не було наказів. З ними кожен день підтримувався зв'язок. Але на жаль. Вони чекали наказу про здачу, а такого наказу їм ніхто ніколи в житті не дасть.
 
Який результат цього всього? Як не дивно, оздоровлення всієї армії і нарешті поняття того , що єдиний ворог усього живого в світі - це Росія, вона, в тому числі, і наш ворог. Нам потрібно повне перемикання нашого технічного озброєння на стандарти Європи, а з Росією , якщо навіть і торгувати, то максимум макаронами. Повністю відмовитися від споживання російського газу, а кому з олігархів для його підприємств потрібен газ, то нехай купує його де бажає. Це його приватна справа. Жорстко закрити кордони в Росією і не вважати, що ця країна братів. Які вони брати, якщо 80 % росіян підтримують військовє вторгнення в Україну. Досить плазувати. Розмовляти з ними так же, , як і наприклад з Верхньою Вольтою. Але для цього у нас повинна бути дуже сильна армія, має бути ядерна зброя. В НАТО, на жаль, нас не візьмуть.
 
Нам потрібен президент, який зможе це все втілити в життя, уряд, який буде підтримувати президента і парламент без зрадників. Потрібно поменше протіпсіхов, які своїм протіпсіхством, грають на боці ворога. А то є такі, як наприклад Мустафа, Лещенко, Гриценко, які тільки й тим займаються, що мочать наш уряд, який б'ється в безгрошів'я і в умовах війни. Вірно наш уряд вирішив, що не можна зараз чинити збройний опір до зубів озброєному ворогові. Ворог цього й чекає, але отримав пасивний відсіч, в подиві зупинився, дав нам трохи часу, щоб зібрати хоч трохи армії для захисту. Зараз є невелика надія на те, що якщо ворог поткнеться далі, то добре отримає по зубах. Тепер його зустрічати буде не проросійська, деморалізована Путлеровской пропагандою армія, а зібрана по крихтах, але найголовніше, патріотично налаштована армія, яка не вважає російську армію братською, а такою, якою вона є насправді - агресором ..
 
І Крим, хоч він нам зовсім не потрібен, а після володарювання в ньому Путлера, буде взагалі зруйнований, все одно, рано чі пізно, повернеться до нас і ми його відновимо. І налагодимо нормальні взаємини з усіма сусідами, але це буде пізніше .... А поки, нам потрібно зібратися , зчепити зуби і рухатися до перемоги.
Слава Україні !
© Tutanhamon [24.03.2014] | Переглядів: 4712

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.3/85

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook