для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Мої думки про те що відбувається.


Мої думки про те що відбувається.
Задовбала паніка в постах френдів. Я вже давно не оглядач «Тижня» й тому свою аналітику можу викладати де хочу і в якому хочу обсязі. Повідомленням, що «Дмитро Калинчук з’їхав з глузду» нікого не здивуєш. А мовчати більше не можу – факти настільки очевидні та кричущі, що я не розумію чому їх ніхто не помічає?
 
Отже по пунктам.
 
1. Питання. Чому наші війська відразу не були виведені з Криму?
 
Тому що МО України спільно з командуванням США готувало військову операцію зі звільнення Криму. Пошукайте інфу про пересування наших військових частин до 11 березня. Почитайте які заяви до того дня робили представники США та НАТО. Поцікавтеся маневрами авіанесущої групи на чолі з авіаносцем «Джордж Буш» та заявами турецьких політиків. Все очевидно. Авіація США мусила, як у НАТО в Лівії, зробити нам «небо» тобто посадити російську авіацію над Кримом (юридично – нашими теренами), решту мали зробити українські механізовані та аеромобільні бригади. Офіційно ми б давили бунт сепаратистів – Москва заперечила наявність своїх військ у Криму. Розгортання нашого військового угрупування мало закінчитися 11 березня. Далі – війна. Шанси мали неабиякі – ми фактично випередили Москву з розгортанням, плюс наші в/ч уже були в Криму – за спинами москалів.
 
2. Чому ця операція не відбулася?
 
Тому що Москва дзвякнула ядерною зброєю та натякнула що готова увірватися в східні області України. Світ опинився на порозі Третьої Світової війни. Її не хоче ані Захід, ані я. Я бачу, що ми попали. Що тепер війна іде не тільки між нами і Москвою, а між Москвою і Заходом, якому Москва смачно плюнула в рило. Але я аж ніяк не хочу аби в наслідок цього протистояння Україна перетворилася на місячний ландшафт вкритий ядерним попелом.
 
Ще одна причина – Захід завжди і всюди переслідує свої економічні інтереси. Неадекватна поведінка Росії – дивовижний привід натиснути на громадську думку та на опозиції у власних країнах. Під марку «Москва насувається» Європа і США зараз вирішить низку власних проблем, заткне пельку екологам та лівнюкам, і розірве контракти про закупівлю російського газу. Процес уже іде.
 
3. Чому нашим військовим не дають чітких наказів на вихід з Криму?
 
Та тому що єдиний наш козир зараз – це телекартинка на європейських екранах де наші військові «помирають, але не здаються». Тому що аксьоновці як терористи ХАМАС, прикриваються жінками і дітьми, і перша ж жінка і дитина що загине від української кулі стане ядерною зброєю для московських посіпак у Європі. Тому що поки європейський глядач бачить українських військових які не стріляють і українського прапорщика вбитого москалями, європейська лівота (годована Москвою) слова поперек сказати не може. Тому що, поки ми – скривджені, а Москва – агресор, у Меркель, Обами та Кемерова розв’язані руки. І вони з насолодою придушать Москву економічно – їм це вигідно. У них – рецесія. Вони вже роблять це – обережно без шкоди для себе, враховуючи всі далекоглядні наслідки. Але не дай Боже зі скривджених ми перетворимося в учасника збройного конфлікту і вся проросійська гидота в ЄС заволає що це суто російсько-український базар, мовляв чого туди Європі лізти? Згадайте як це було з Грузією у 2008-му!
 
Тому європейських журналіст у Криму має бути вражений і розчулений, аби передавати репортажі, після яких пересічний європеєць ревітиме «Москва дістала!» Тому наші військові мусять робити те що й роблять. Це жорстоко. Але не більш жорстоко ніж наказати танкістові намотати на траки пару десятків вісімнадцятирічних пацанів.
 
Тільки спробуйте сказати це військовим відкритим текстом! Успіхів!
 
4. Чому не були евакуйовані сім’ї військових?
 
Шановні, а ви бачили колись організацію відправки на роботу вахтовим методом працівників фірми у сусідню область? Заморочишся! На моїх очах тільки підготовка цього процесу, фірмою, яка виділила на таку операцію немаленький бюджет, тривала місяць.
 
Звісно, міноборони мусить мати на такий випадок відповідні плани, людей і кошти. А воно їх мало? Вам нагадати, що нинішні керманичі міноборони увійшли в кабінети прямо на початку російського вторгнення, і що до них чотири роки там хазяйнували янучари? Я переконаний – в структурі МО не було ані відповідних планів евакуації сімей військових, ані бюджетів під це, ані людей які зробили б чорнову роботу. Плюс – не було усвідомлення що саме робитиме наша країна. Ви знаєте як працює кожна велика організація? Навіть у приватній фірмі, якщо немає відділу який займається певною задачею – немає дії. А це – міністерство, бюрократична структура з усіма притаманними їй недоліками.
 
Хто винуватий в такій ситуації? Банда Януковича.
 
Френди, нас за словами Тараса Григоровича «у вогні окраденими збудили». Ми не були готові до війни конкретно з Росією і до війни взагалі. Ми не можемо буцатися з Москвою на рівних самотужки – нас розчавлять авіацією. Давно варто це усвідомити. Кортить воювати – ласкаво прошу у Крим до сіл кримських татар та до осередків тамтешніх українських партій. Не тіштеся ілюзіями – перший же артобстріл з десяти палких (але не вишколених) патріотів, вісьмох перетворює на тремтячих боягузів. У будь-якій країні. Читайте мемуари українських військових часів Перших Визвольних змагань – вони все це описали детально і в подробицях.
 
Хочете допомогти своїй державі – працюйте і перелічуйте гроші військам. Працюйте на тил, тобто на податки – без них не існує жодна армія. Бо палячи покришки під генштабом ви хіба що потішите Москву. Їй як раз потрібні картинки про безлад в Україні і бунт у нашій столиці.
© Дракон [23.03.2014] | Переглядів: 7630

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.8/92

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook