пароль
пам’ятати
[uk] ru

Об'єктивності ради ...


Об'єктивності ради ...
Якщо Ви будете об'єктивними в думках своїх та неупередженими у висновках думок своїх, то пригадаєте, що наш протестний Майдан у листопаді 2013 року, а за ним і революція 2014 року почались через непідписання угоди про Евроінтеграцію між Україною та Европейським Союзом.
Здавалось, що вже за чотири роки перемовин, консультацій та обіцянок все обговорили та погодили, підписуй та живи, але в останній момент не підписали. І не підписав ту угоду саме янукович. Чому ?
А не підписали цей дуже значимий для розвитку України документ лише через один пункт, на виконанні якого дуже сильно наполягала Европа та панічно боялась виконати влада януковича.
Пригадали ?
Саме так ! Звільнення з буцигарні Ю.Тимошенко. Чому Европа на цьому наполягала до останнього ?
Якби не ця вимога Европи - звільнити з тюрми та реабілітувати Ю.Тимошенко, то янукович би підписав любий договір з ЕС.
Одним підписом більше чи меньше, то для януковича все одно ... янукович то і Українськи закони ніколи не виконував та плював на Конституцію України, то що йому тоді були би якісь там Европейські цінності та закони... і царював би собі вічно в Україні, але на його шляху повстала перешкода.
 
P.S.
Бачу що коментуючи звикли до "розжованих" імхувань, а я завжди намагаюсь заставити подумати читача, щоб свій мозок заставив попрацювати. а тому коротку думку подаю, яка замаскована в цій імхі, думку свою, буз права на істину :
А може, якби не Ю.Тимошенко, то може і не було би того Майдану, тої Революції ? , а янукович був би "вічним" царем... ( наперед прошу не приписувати Ю.Тимошенко смерті від куль на Майдані.)
© Олександр Башта [20.03.2014] | Переглядів: 2013

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.9/24

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook