пароль
пам’ятати
[uk] ru

Кримсько-Донбаський гоп-стоп


Кримсько-Донбаський гоп-стоп
Насрали і втекли. Саме так я розцінюю поведінку тих кримчан-колабораціоністів, які підтримали путніських загарбників. І тих колабораціоністів з інших регіонів, які мріють про такий же розвиток подій у себе.
 
З самого початку існування України вони всією душею ненавиділи український народ і їхню державу, в якій, як їм здавалось, вони опинились випадково. Потім, коли всім стало зрозуміло, що Україна - це вже данність, вони всіляко намагалися спаскудити цю державу, тільки б "подосрать етім хохлам".
 
В 1994 році вони приводять на трон Кучму. Ще депутатом він був одним з небагатьох, хто не проголосував за незалежність України. Хорошу кандидатуру на пост Президента знайшли, нічого не скажеш. Саме тоді в Україні остаточно встановлюється олігархат, нищиться свобода слова, словом, десять років - коту під хвіст.
 
Далі вони знайшли собі нового улюбленця, тепер з Єнакієво. Причому возводили на трон вони цю гниду кілька разів - перший раз у 2004 не вийшло, зате в 2006 і 2010 роках їм таки вдалося. Розповідати про діяння цієї істоти не буду, написано й так багато.
 
Діяння цих "ватніків" за останні роки можна назвати таким собі кацапським гоп-стопом - як-тільки український народ намагався вибратися з того лайна, в якому всі опинилися, вони робили все, щоб в українців так нічого і не вийшло. Складалося враження, що жалюгідний стан, в якому перебуває Україна і українці, приносить їм неабияке задоволення, яке значно компенсовує те, що вони самі живуть у цій же державі в таких же умовах.
 
Ясна річ, так довго тривати не могло. І український народ повстав проти поневолення. І ціною сотень життів таки скинув з трону бандита-убивцю разом з його шайкою.
 
Зрозумівши, що більше знущання над Україною шляхом возведення на трон українофобів їм не світить, вони вирішили втекти. І разом з втечею вирішили забрати територію, на якій ця біомаса живе. З путінською підмогою, звичайно. Тобто двадцять років гадили, а потім з окупантами захотіли вкрасти територію і змитися. Ще й звинуватили українців у тому, що у їхній країні погане життя! Верх цинізму.
 
Можу тільки поспівчувати нормальним кримчанам, донбасівцям і жителям інших областей, яким доведеться далі жити в одному регіоні з такими "сусідами". Їх, мабуть, шкода найбльше.
© Taras Shpek [19.03.2014] | Переглядів: 4193

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.0/38

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

забув пароль ::  реєстрація
пароль
пам’ятати