для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Війна вже йде. Де наше місце?..


Війна вже йде. Де наше місце?..
    Буде війна чи ні?
    Дурне питання: війна вже йде. У неділю, 16 березня 2014 року закінчиться перша фаза вторгнення фашистської Росії на територію України. Результати незаконного референдуму в Криму, геть повністю сфабриковані, ляжуть в основу оправдання агресії і в її східні області. Сценарій безсовісний, примітивний і прозорий. Путіну плювати на реакцію Заходу, на всі ембарго і санкції, на моральне засудження з боку інших країн. Відкатана методика буде застосована без змін знову, на сході України, для захопленння сухопутних шляхів з Росії на Крим.
   Не знаю, чи є більша ганьба для армії, ніж здача без бою того, що вона повинна захищати. Наскрізь пронизане агентами ГРУ Росії наше командування нездатне захищати країну. Солдати і офіцери здатні. Переповнена агентами ФСБ СБ України не здатна і не хоче виявляти ворогів, контрозвідки нема. Деморалізована міліція не здатна і не хоче боротися з провокаторами і криміналом. Це ж не наркоту кришувати... .
    Держави як такої практично не існує. Є тільки люди, готові захищати свої свободу і майбутнє до останнього, і навіть тим людям в’яже руки дивна політика тимчасового уряду.  
    Один «чільник» стверджує, що у нас немає вдосталь навіть стрілецької зброї, інший каже – її повно. Один воєначальник нарахував десятки справних танків, інший – сотні. Один оптимістично говорить про досконалість нашої системи ППО, інший плачеться, що її практично ліквідовано. Один говорить про кілька тисяч резервістів, інший – про десятки тисяч. Дежав’ю.
    Коли почалася війна з гітлерівською Германією, мільйони були мобілізовані на будівництво укріплень. Чому на основних небезпечних напрямках не робиться щось подібне? Занадто довгий кордон з Рашею? Ну й що? Там живуть тисячі людей, які можуть допомогти зміцнити кордон. У нас є велика кількість танків зі зношеною ходовою частиною і справними гарматами; зариті по башти танки і БМП – прекрасні укріплені вогневі точки, які дуже важко знищити. Подібні укріпрайони були створені на кордоні з Китаєм, прекрасно пам’ятаю, як з нашого «важкого» полку туди відправляли ІС-3, Т-10 і старі середні танки.
    Російські урки-провокатори приїжджають сюди тисячами, перетинаючи кордон так же легко, як межу між райцентрами всередині Раші. Чи існує ще країна, у якій були б створені такі ж комфортні умови для агресора? Дехто каже, що рівнинна місцевість затруднює оборону. Це брехня: вона затруднює також і наступ. На Курській дузі не було довготривалих вогневих точок, тільки окопи. І потужний вермахт не зміг здолати нашу оборону. Що заважає цивільній владі під керівництвом військових терміново вдень і вночі рити систему земляних укріплень? Безмозклість військовиків, саботаж? Відсутність грошей – не виправдання, не той час для заробітків, люди робили б це і безоплатно: війна.
    Раша застосує десант, це очевидно. Чому не створені до сих пір загони самооборони з військовиками на чолі чи просто з людьми з бойовим досвідом, не озброєні люди, не відпрацьовуються дії таких загонів, системи оповіщення, місця збору? Чому не оголошений стан підвищеної готовності для всіх гілок влади, а не тільки для армії? Чому не проводяться заняття з цивільної оборони, якими раніше просто затрахували усіх? Саботаж чи саботаж на найвищому рівні?
    Учора ходив у військомат. Відповідь: чекайте. Чого, бляді, чекати??? Нової влади і нового рашорейхскомісара у Чернігівській області?
    Можливо, ми чогось не знаємо, на те й військова таємниця, хоч для Раші в Україні таємниць не існує, не сумніваюсь… . Не може не бути проявів загальної мобілізації, а їх таки нема, бо нема мобілізації. Владо, ти здаєш країну без бою, мотивуючи бажанням не пролити кров? Гнила мотивація: кому нах потрібне таке життя – життя під чужим «братнім» чоботом? Не довіряєш власному народові, боячись його озброїти? Гнила мотивація. Гнила влада. Гнила мораль.
    «І покажем, що ми, браття, козачого роду…». Як покажем? З дерев’яними щитами і кілками, з петардами і камінням, як на Майдані? У пластмасових шоломах? Ляді, дайте зброю! Дайте зброю, падлюки, не змушуйте людей гинути безглуздо!
    Не маю жодного сумніву, що після «референдуму» почнеться масштабне вторгнення, бо всі можливості для мирного вирішення конфлікту вичерпані. І не конфлікт це, а війна. Хто назве брутальне знущальне згвалтування «конфліктом»? Падлюче лицемірство і підміна понять.
    На скинутій і нинішній владі лежить відповідальність за руйнування країни, а не на Європі, НАТО чи ООН. Ті ж прекрасно розуміють, що летять під три чорти усі домовленості і принципи євробезпеки. Адольф Путлер забив на них.
    Дайте зброю, ... , якщо не здатні самі керувати обороною! Дайте зброю. Інакше ми її візьмемо самі.
    Оголосіть військовий стан по всій країні. Забороніть пересування по території громадянам інших країн, особливо Раші, без спеціального на те дозволу. Переведіть мордату міліцію і загони самооборони на постійне чергування у підвищеній бойовій готовності. «Батьківщина у небезпеці!», «Вставай, страна огромная!», «Як убити окупанта» – ось що повинно лунати з кожного телевізора, з кожної радіоточки, на кожному сайті, на шпальтах кожної газети. Дайте зрозуміти росіянам, що не буде їм тут спокою ні хвилини, що вони кров’ю тут захлинуться, а не самогоном. Яйка, млеко, білять…. .
    Терміново створіть запаси продуктів і палива. Замінуйте усі мости і переправи, прикрийте їх зенітною артилерією. Чи її вистачає лише для прикриття Межірья? Не вистачає? Зверніться до НАТО, нехай поставлять, потім розрахуємося. Та робіть же хоч щось! Зверніться до населення з ясним, зрозумілим і чітким планом дій. Змусьте олігархів потрясти гаманцями на оборону, ця країна і їхня також. Не захочуть – оголосіть їх ворогами народу і розстріляйте нахер на Майдані парочку фірташів, це ж, врешті, наші ж вкрадені ними гроші! Дайте команду місцевим есбеушникам відслідковувати носіїв ворожої думки, нехай розтрясуть жирок, паразити. Не сійте своєю бездіяльністю і недолугістю зневіру в перемогу. На нехай не в перемогу, а хоча б у здатність до спротиву агресору.
     Оголосіть усякі розмови про «мову і традиції» провокативними, засадіть у тюрягу кожного, хто підніме питання «різниці між Сходом і Заходом». Вся ідеологія, всі дискусії про «бандерівців» і «п’яту колону» – потім, хоч до всирачки. Зараз – одна мова: мова єдності, мова зброї і відсічу агресора. Один ворог на всіх.
   Зовнішня агресія не тільки поставила перед тобою, владо, проблеми, але й надала тим безпрецедентні права на рішучі і швидкі дії. Війна. Дійте ж!
 
    А Росія… Що Росія…. Росія – це не тільки Путін. Росія – це ще й тисячі і тисячі матерів та батьків, що завиють смертним воєм з першими ж цинками з мертвими синами, яких погнав на смерть знавіснілий від безкарності кремлівський маніяк. Куди й подівається шовіністська істерика, розпалена у фашистській по суті, великій і по своєму нещасній країні. Похмілля їхнє буде дуже тяжким і довгим… .
    Та плювати на Рашу. Дайте зброю. Перестаньте пиз...ти про недопущення кровопролиття – воно всеодно буде, але тоді у незрівнянно більших масштабах. Не ганьбітеся на всесь світ, не ганьбіть пам’ять предків, пам’ять про справжніх героїв, на якій ви спекулюєте щодня!
    Дійте, нарешті! "Кулівлоб", перемать...
© PiligrimK [15.03.2014] | Переглядів: 4658

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.1/76

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook