для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Агент кремля АХМЕТОВ Р. Л.?????????


Агент кремля АХМЕТОВ  Р. Л.?????????
КАЖУТЬ:
Кажуть Ахметов найбагатший українець.
Кажуть, що Ахметов контролює кілька десятків депутатів.
Кажуть Ахметов дуже впливова (принаймні на Донбасі людина).
 
Натомість, що ми бачимо:
Впродовж політичної кризи на Майдані від Ахметова було лише ТРИ  заяви котрі в млявій формі висловлювались за те, що мир краще війни, а багатим і здоровим бути приємніше чим бідним та хворим. Більше ці заяви не несли жодної конкретики.............
Своїми депутатами Ахметов жодного разу не скориставсь за для врегулювання кризи, аж поки янучари не почали розстрілювати народ.
Очолити ОДА і сприяти наведенню порядку в області Ахметов відмовивсь.
В Донецьку відбуваються постійні бійки із захопленням ОДА.
А вчора вбили людину (декотрі кажуть трьох) з числа тих котрі вийшли за СОБОРНУ  УКРАЇНУ.
Міліція особливо перепон рашистським погромникам не чинить.
Окрім вбивств і побиття українців котрі наважуються виступати за мир та соборність України, в Донецьку рашисти вже відкрито зривають і спалюють навіть прапори футбольного клубу "ШАХТАР".
Натомість Ахметов першим кинувсь визволяти падлюку Добкіна, а його депутати почали тягнути голоси за визволення навіть Клінчаєва та Губарєва.
Більше того, витягнуто з небуття "адвоката" Олінцевича, котрий вже дав позов в суд за те, щоб визнати всі події після Майдану нелегітимними.
 
Отакі то факти.
Чи то Ахметову ніколи займатись ситуацією в області, треба ж рятувати Добкіна, Губарєва та Клінчаєва чи то він нічого не вирішує на Донбасі, а може просто вірно служить крмлядям та Путлєру?
 
Ось відео вчорашніх подій:
 

 
Висновок:
 
Або Ахметов Р. Л. ніхуя в Донецьку не контролює, а казку про його впливовість вигадали його піарменеджери.
Або Ахметов Р.Л. давно визначивсь, що він на стороні кремля і є саме тою особою котра неухильно проводить в Україні лінію Путлера.
 

Тож чи не час ГПУ пильніше придивитись до цього діяча, до його політичної діяльності та до того як він здобув свої статки, особливо Укртелеком.
 

Шана герою:

 
Вечером 13 марта в результате столкновений между участниками двух митингов на площади Ленина в Донецке погиб 22-летний местный житель. Он умер в карете скорой помощи от ножевого ранения. Об этом сообщает департамент здравоохранения Донецкой облгосадминистрации.
 
Всего к врачам обратились 17 человек. Двум из них оказана помощь на месте, они отпущены домой. Двое доставлены в областную травматологию, один - в городскую больницу №1, 11 - в нейрохирургическое отделение ДОКТМО (больница Калинина).
 
Руководитель Донецкой областной организации партии "Свобода" Игорь Славгородский на своей странице в Facebook сообщил, что погибшим оказался общественный активист Дмитрий Чернявский.
http://news.liga.net/news/politics/1000970-stalo_izvestno_imya_pogibshego_v_donetske_aktivista.htm
 

Нікого із нападників, не кажучи вже за вбивць не затримано.
© Слово [14.03.2014] | Переглядів: 4724

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.5/60

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook