для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Бандюки міняють кліфт на смокінг


Бандюки міняють кліфт на смокінг
Сьогодні злободенна тема – це невдалий бліцкриг Адольфа Путлера. Я ж хотів би сказати кілька слів про тих, хто підвів нас до цієї прірви. Бо ця недобита гадина перефарбовується, мімікрує, і якщо не пильнуватимемо, зможе накоїти ще чимало лиха.
 
Не встиг Головний Пахан дременути за кордон, як решта паханів, паханят, бригадирів та інша шушера чимдуж почала відхрещуватись від свого ідола. Першим зорієнтувався Олександр Єфремов, заявивши, що в усьому винен Янукович та його оточення. А він, Єфремов та його подільники, не при дєлах, білі та пухнасті. Слідом за ним тієї ж заспівали й паханята дрібнішого калібру. І немов пацюки, кинулися врозтіч з потопаючого «Титаніка». Та не просто повтікали, а перебираються на інший, раніше опозиційний корабель. І не просто перебираються, а якомога ближче до «капітанського містка». Вже навіть правовірна Ганна Герман заявляє, що їй абсолютно не цікавий «дорогий Віктор Федорович».
 
Втім, зараз не про них, політичні хамелеони та пристосуванці, це не дивина. Цієї «фауни» вистачає у будь-якому суспільстві. В українському ж політичному серпентарії, де політика – прибутковий бізнес, таке пристосуванство стало нормою. Наразі йдеться про тих, хто хоче зберегти цю воровську «малину», надавши їй вигляд респектабельної партії.
 
1 березня заступник голови Партії регіонів Сергій Тігіпко в Одесі, на зустрічі з обласним партактивом заявив, що боротиметься за збереження та демократизацію партії.
 
«Я хочу, щоб Партія регіонів стала найдемократичнішою. Я вважаю, що до багатьох проблем і в партії, і в країні призвело те, що партія будувалася під одну людину, яка використовувала її у своїх інтересах», -  заявив Тігіпко.
 
Що ж, хотіти нікому не заборонено. От тільки яким чином пан Тігіпко збирається перетворити організоване злочинне угруповання на найдемократичнішу партію, лишається загадкою. Тут Сергій Леонідович промурмотів щось невиразне про боротьбу за збереження та демократизацію партії та перереєстрацію (люстрацію - ?) її членів. Та головне не в цьому, а у тому, що ту криваву бійню з сотнями вбитих, поранених та скалічених, яку влаштував його Пахан, він «інтелігентно» називає «проблемами в партії і в країні». І вважає мабуть, що за всі злодіяння має відповідати лише та «одна людина», під яку будувалася партія.
 
Щодо «однієї людини» немає жодних заперечень. За Януковичем просто ридає лава підсудних на Міжнародному трибуналі. Проте не мають права залишитися без «винагороди» і його поплічники. І не лише Захарченко та Пшонка з їхніми «орлами», а й ті бойовики з депутатськими значками, які трощили голови депутатам у Верховній Раді. І та обслуга, що забезпечувала йому інтелектуальну, юридичну та законодавчу підтримку. Включно з Портновим і самим Сергієм Леонідовичем. Як сказав їх історичний попередник, кожному своє.
 
Найближчим часом має відбутися з’їзд Партії регіонів, на якому, як сказав «регіонал» Лук’янов, Януковича можуть виключити з партії. Себе він, звісно ж, вважає гідним членом оновленої «найдемократичнішої» партії. Ще б пак, це ж він разом з «невстановленими особами» так завзято «демократизував» Верховну Раду, гамселячи по нардепівських головах кулаками та стільцями.
 
Втім, нехай ці щури з’ясовують стосунки на своїх «тьорках», які вони називають з’їздами. Наша ж з вами задача – не допустити реінкарнації цієї «малини» під новою, респектабельною личиною.
 
Панове пахани і бригадири, смотрящіє і гопники, мокрушники і фармазонщики. Які б смокінги ви на себе не напинали, скільки б не теревенили про демократію, права та свободи, все одно з-під краваток та «метеликів» виразно проглядатиме ваше кримінальне мурло. Вам не відіпрати зі своїх смокінгів той бруд, у якому ви копирсалися, грабуючи країну. Вам не відмити руки від крові сотень невинно убієнних, поранених та скалічених. Не сподівайтеся звалити все на Головного Пахана, ви до цього також причетні. Цього разу вас не врятує черговий Ющенко, який «злив» Майдан-2004, залишивши вас безкарними. Теперішній Майдан не такий наївний та довірливий, він не дозволить спустити ваші злодіяння на гальмах. Катюзі – по заслузі. Це не жадоба помсти, це навіть не прагнення справедливості. Справедливе покарання має стати надійним щепленням для потенційних паханів та їхніх прихвоснів.
© Дмитро Ремиженко [05.03.2014] | Переглядів: 1157

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.8/24

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook