пароль
пам’ятати
[uk] ru

Ми відвоювали військові частини.


Ми відвоювали військові частини.
Ми всі вже давно прийшли до висновку, що Янукович був маріонеткою Путіна і плани його дій писалися у Кремлі. То, може б взяти це на озброєння?
 
Пам’ятаєте «маневри» Беркуту перед тим, як у ВР мали прийматися якісь закони? Наступили-відступили -- і під наше святкування «перемоги» пройшло голосування. Або вкинули дезу, що під ранок штурм, ми цілу ніч чергували, укріплення будували. А на ранок ми тішилися новими барикадами, а ілюзіоністи – новими законами.
 
Лише мені маневри військ РФ нагадують тодішні дії Беркуту? І наші намагання «не програти»?
 
А нічиєї тут не буде. Тут або виграш, або програш. І нічия прирівнюється до програшу. Російські вояки побикують в Криму до кінця березня. Нелегітимна влада Криму проведе референдум. Хтось поставить гривню на сприятливий для нас результат того референдуму? Потім буде «звернення кримського народу» до Росії про приєднання, задоволення Думою того «прохання»…
 
А тоді наші гарнізони стануть ворожими військами на території іноземної держави. Російських сил за одну ніч стане у п’ять разів більше. І, навіть вбивши всіх наших військових у казармах, Лавров з Чуркіним будуть казати, що жодна цивільна особа не постраждала.
 
Треба щось робити із російською присутністю в Криму, а не парити собі голову «нападуть – не нападуть». І то швидко. Порти, аеродроми і перешийок контролюють росіяни, але всю берегову лінію контролювати вони не зможуть ніяк. Чим скоріше ми почнемо – тим непомітніше можемо доставити наших бійців у Крим.
 
Якщо мій «плян» розсмішив військових, то нехай складають свій, бо часу лишилась фігня. І той час працює не на нас.
© Коваль [04.03.2014] | Переглядів: 1396

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.6/11

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook