пароль
пам’ятати
[uk] ru

ПУТЛЄР – КАПУТ!!!


ПУТЛЄР – КАПУТ!!!
     Шановні друзі!
Дозвольте мені, лаконічності для, не розписувать детально банальні речі, у вигляді розшифровки наслідків,
або глибокого дослідження причин...
     Дякую!
 
                        ***
     Сьогодні вночі путлер безумовно зробить свої останні рішучі військові кроки в цій кампанії, після чого наступає другий єтап його ситуативного плану.
Дозвольте тей його план не розглядати, тим паче, що таке дослідження я вже робив у попередній статті, хоча, що в голові цього маньяка - не підлягає здравому дослідженню! (одразу згадалася бійня на вулиці Інститутській...)
Але є, на мій погляд і очевидні речі, на яких я хочу зупинитись.
 
     Сьогодні, під прикриттям темряви цей людожер певно захопить максимальний плацдарм, взявши за своєю звичною манерою населення в заручники, для «укріплення своїх переговорних позицій», з метою подальшого торгу з Західним Світом.
Потім він буде довго торгуватись, і маніпулювати цими «здобутками», поступаючись ними навзамін поступок Заходу.
 
     Старший «брат» нарешті відкриває світу своє хиже обличчя.
Станом на 01.15 через Керченску протоку вже пруть російські танки і захоплюються військові підрозділи України в Криму.
На ранок Крим буде вже не в облозі, як зараз, а в повній окупації.
Але я певен, що часу у путлєра тільки до ранку.
Що він заграбастає – тим планує і шантажувати ненависних «піндосів» і «гнилу» Європу,
на потіху своїм ряженим пролам «Недоросам».
Маленька переможна війна йому потрібна для підтримки серед Недоросів свого сраного іміджу «Збирателя земель» і «колінопідьйомника всія русі».
 
Що цей недоМірок в результаті вициганить у Заходу - не знаю.
Може позаблоковий статус України "навічно", може щось іншу якусь цяцянку своїм пролам...
Упевнений в одному:
Януковоща він в Україну повернути не зможе, хоч би й хотів, бо в такому разі Європа отримає таку хвилю біженців, з повним статусом, що захлинеться приймати!                              
 
     Зрання ж цивілізований світ знову, звично вжахнеться післявікендним новинам, пожує як завжди свої улюблені соплі, зробить чергові «страшні» заяви, але з вісімки путлєра не попруть і санкції вживати не будуть – тільки погрозяться.
Це ж козирі!!! Будуть тримати їх у «рукаві» до останнього.
Підтримку заходу ми відчули ще стоячі на Київському майдані, тож знаємо її справжню ціну.
Тому нам треба набиратися витримки. Поки що…
Через декілька днів переговорів (для встановлення «Статус кво» світовою спільнотою), руки Українців будуть розвʹязані для боротьби. Про це – дозвольте якось в іншій статті…
 
     Алеж все одно цей колапс треба якось розрулювать, бо прецедент порушення міждержавних угод – це дуже поганий приклад для наслідування на світовій арені. Але головне все ж не це.
Головне паскудство (але наш стовідсотковий козир) в тім, що США і Велика Британія так само являється порушником угоди, як і сраний путлєр, якщо вони зараз не забезпечать в повній мірі недоторканість суверенних кордонів унітарної України.
Ця ситуація, насправді такий тяжкий удар по іміджу США - миротворця і Британії – королеви морів, що вони не зможуть цим знехтувати, причому їм обовʹязково потрібно виконувати всі умови Будапештського меморандуму, в повному обсязі!!!
 
     Інакше – їх кури загребуть! Хто після цього буде дослухатися до їх запевнень, чого б вони не в світі не торкались. Хто може, і захоче покластись на Їхні меморандуми?
Слова Черчиля про те, що «договори з росією не вартують паперу, на якому вони написані», з цього часу стануть стосуватися в тій же мірі і цих світових супердержав.
Це настільки розбалансовує світовий устрій, що наслідки цього віроломства будуть точно що далекосяжні і непередбачувані.
І наступлять ці наслідки обовʹязково!!!
 
     Один з наслідків невідновлення наших кордонів і суверенітету – те, що Європа вже розуміє що вона, проковтнувши цей плювок в обличчя, і не покаравши агресора – дуже скоро отримає російські танки, ракети і спецназ на самусінькому кордоні Польщі, а може і далі.
Найстрашніший же наслідок дій цього виродка - ядерна пандора, яка легко може відкритися на основі, і в умовах взаємної недовіри у сучасному світі.
Подумайте самі: - Чи може світова спільнота так ризикувати, маючи такі нестабільні ядерні країни, як Іран, росія, Північна Корея?
 
     Тож, друзі! Не панікуємо!!! Як бачите, ми у світі не одні - в нас повний кошик "любих друзів"!
Готуймося, звичайно до гіршого,
(кожен з Вас, друзі може собі придбати бензин, розчинник, пенопласт і відпрацьоване автомастило + скляна пляшка і шматок ганчірря).
Але, без суніву, з нами Бог, і правда наша, тож і перемога буде за нами!!! По-Лю-Бе!!!!!
 
     Слава Україні!!!
© ЗЕЛЕНЯР [03.03.2014] | Переглядів: 2970

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.6/35

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook