для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Болить


Болить
Не вмію так написати, як шанований усіма Reserv! А тим більше завертати так як деякі тут всім відомі експерти. Та все ж мушу сказати бо стримую себе вже декілька днів! І мені байдуже зовсім чи комусь це сподобається.
  Ситуація в країні всім відома і говорити про це...  Однак це переходить в казна що. В нас що не сотник то гетьман України. Що не майданівець то президент! Слухайте звідки раптом стільки бруду і гімна! Ще місяць тому Майдан був взірцем нового суспільства, взірцем нової держави, справжнім еталоном нових суспільних відносин! А зараз?                        Використовуючи символи цього Майдану, користуючись світлим ім’ям Героїв, котрі віддали свої життя за нову країну цілі зграї істот, бо не можу називати їх людьми, точно так як і той же звірячий «беркут» творять справжній шабаш знищуючи у людей віру в справедливість і закон. Саме так в справедливість і закон за який усі боролись! Це що заслані щоб знищити Майдан?
Так, попередні скоти берегів не бачили. Довели країну до межі і перейшли цю межу!
Але ж і вирішувати усі питання зараз за допомогою ЇХ методів?
Хочу щоб ви шановні мене правильно зрозуміли, я не бувший, до мене не приходили і взагалі нічого особистого. Я просто «маленький» українець,  але бачити те, що відбувається зараз у нашому місті де «бригади» чи як вони себе називають самооборона чи правий сектор з допомогою дубин, бит і зброї захищають наше місто від «тітушок». До речі до цього часу жодних «тітушок» у нас не було. Це сьогодні Андрій Парубій вирішив втрутитись у ситуацію і щось там наказав САМООБОРОНІ. Але випустити джина з пляшки легко, а повернути його назад... І до речі, не потрібно говорити про те, що ліс рубають то тріски летять.  Чи про революційний терор. Це вже було. Бо може досить. І так вже... Вистачить?  
© antanta [26.02.2014] | Переглядів: 2612

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.9/36

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook