для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Революційне-підсумкове.


Революційне-підсумкове.
Революційне-підсумкове.
Сталось.
Антикрімінальна революція сталась. Корупційне зрощення чиновництва, олігархії та бандюків припинено. Кучма, започаткувавший олігархо–бандократію , тихенько жаліє за своєю кримінальною дитиною. Кравчук, з розумним виглядом, совітує народу дотримуватись Конституції. Ющенко, гукнувши колись, що бандити повинні сидіти в тюрмах, заховавшись годує бджіл. Янукович – в «бігах» …
Перед новою владою стоїть головне завдання - зберегти єдність країни. Провокації є сьогодні головними подіями у ЗМІ. Провокації збоку братніх сусідів, провокації збоку вчорашніх ворогів та сьогоднішньої опозиції, провокації збоку братів по зброї.
Мовний закон. Заборона ПР та КПУ. Експорт революцій, думок та подій. Хіба не вчора на Майдані ми казали, що на супротив ми відповімо ще більшим супротивом? Хіба ми втрачаємо розум від перемоги, коли той самий тиск ми робимо проти колишніх опонентів? Заспокойтеся. Перестаньте тиснути. Час на нашому боці. Лишіть право вибору кожному і кожний зробить правильний вибір. Не форсуйте події, люди по суті толерантні та добрі, вони не дурні і самі, без тиску у всьому розберуться. Партія Регіонів поставила у залежність особисте життя людей зі сходу від свого постійного знаходження при владі. На сході люди у розпачі, вони не знають, як їм далі жити, а як тільки вони побачать безпеку у сьогоднішній владі, так вони одразу її підтримають. Безперечно.
 
Зараз необхідно сформувати уряд «Народної довіри». Уряд який би мав підтримку, як на сході так і на заході. Важко дається сьогодні це формування, на цьому спекулюють колишні провладні сили та братні сусіди. Але не можна зациклюватися на участі майбутніх чиновників на Майдані та ступені їх опозиційності, тому що в час серйозної економічної кризи владі завжди бракує професіоналів та кризових менеджерів. Прийняття кадрових рішень є сьогодні болючим місцем для державотворців. Діло в тому, що ніколи не можна революційним шляхом відновити економіку. Для цього потрібні професіонали, час та фінансова та інвестиційна допомога. Друзі, майте розум вище політичної доцільності.
 
Антикрімінальна революція, яку багато називають демократичною, ще не закінчилася. Зміна одних олігархів на інших, без виконання люстраційних законів не дає людям відповідей на питання: за що ж вони боролися на барикадах. Гасло Ющенка, про те що бандити повинні сидіти в тюрмах, найбільш сьогодні актуальне. По-перше, сидіти повинні ті, хто стріляли в народ та віддавали кримінальні накази. По-друге, сидіти повинні ті, що безжалісно грабували Україну через «сімю», відкати, тендери, рейдерські захоплення і тощо.. По-третє, це ті, хто лишили права обирати владу народ України: це ЦВК, ОВК, КС, судді, прокурори, МВД, губернатори, голови адміністрацій, сільрад, уся виконавча гілка влади. Коли вони будуть сидіти, лише тоді ця революція може вважатися закінченою. Скоріш за все, на часі, може статися революція соціальна, яка вирішить соціальні питання кожного громадянина України. В умовах економічної кризи навряд чи Майдан заспокоїться не вирішивши ці нагальні для кожної людини проблеми.
 
Ми не маємо надію, що у найближчий час у нашій державі вже буде спокійно. Політичні рокіровки не заспокоять суспільство. Зміни олігархічних груп не дадуть можливості подальшого розвитку держави. Концентрація монополій, банків, металургії, хімії, обленерго, у власності олігархів, не дасть спокою людям. У разі соціального супротиву народу, в олігархів буде можливість поставити перед людьми вибір, між демократією та шматком хліба. У незахищених найманих працівників не буде вибору і вони виберуть шматок хліба, і це буде гіркій, але реальний вибір, рахуючи відсутність у країні реальних профспілок та лівої політичної сили.
 
Завтра нас чекають вибори. 90% електорат, який був розподілений між Януковичем та Тимошенко буде розпорошений між новими та старими політичними силами. Ідея Євромайдану, ідея вступу до ЄС навряд чи буде сприйнята європейською спільнотою з вуст Свободи чи ПС. На КПУ можна ставити хрест. Ліберали теж не будуть мати повної підтримки Європі і Росії, а лівоцентристи мають перспективу на сприйняття, як у ЄС так і Росії. Їх ще нема, але їх відродження на часі.
Їх гасло: держава існує для людини і це гасло майбутнього України.
Їх принципи: Справедливість, Свобода, Солідаризм.
Десь так.
© rezerv [26.02.2014] | Переглядів: 2876

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.4/41

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook