для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Carthaginem esse delendam


Carthaginem esse delendam
Carthaginem esse delendam
 
Угода між Україною та Російською Федерацією з питань перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на території України (дата підписання: 21.04.2010, дата ратифікації Україною:27.04.2010, дата набрання чинності для України: 14.05.2010) повинна бути скасована. Чорноморський флот РФ повинен піти з території України до 28 травня 2017 року.
Чорноморський флот РФ – небезпечна інфекція, яка може викликати гангрену з неминучою ампутацією, в першу чергу Севастополя від України.
Негайно треба скасовувати так звані «Харківські угоди». Незважаючи на зростання державного боргу. Незважаючи на якісь економічні втрати для металургійних і, особливо, хімічних олігархів.
Через ЧФ РФ фінансуються проросійські антиукраїнські організації. З території, зайнятої ЧФ, виносяться лантухи готівки для них. Спецслужби РФ організовують, консультують, створюють боївки в цих організаціях. В тайниках закладена зброя. Розподіляють цілі та завдання, які ті повинні будуть виконувати в день «Д», час «Ч». Буде найдений привід для організації «масових» протестів жителів Севастополя, наприклад, проти «ущемления русскоизычных граждан», або ще щось. Провокатор застрелить одного, двох «мірних демонстрантов». Бойовики отримають з тайників зброю. Міліція перейде на сторону «восставшего народа». ЧФ бере під свій контроль місто. Міська рада оголошує місто «вольным городом». Згодом просить РФ прийняти місто під свою охорону або в склад РФ.
З наближенням чергових президентських виборів у РФ, їх царьку потрібна буде, традиційно, якась перемога. Кращого сценарію придумати важко.
Тому Pontum Fleet esse delendam.
Севастополь повинен кишати агентами СБУ. Виявляти тайники зброї, активістів - бойовиків, їх плани та цілі. Перекрити канали фінансування. І, головне, до 28 травня на території України не повинно залишитися ні одного військовослужбовця «братської» країни.
Верховна Рада повинна терміново скасувати Харківські угоди. Незважаючи на «мнение» декотрих народних депутатів, та олігархічних груп, які вони представляють.
 
Вибачаюсь за деякий сумбур, але сьогодні щось мене підсвідомо штовхнуло до цього ІМХО.
© Meritus [25.02.2014] | Переглядів: 2454

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.7/28

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook