пароль
пам’ятати
[uk] ru

Міжгір'я - з молотка по часточкам!


Міжгір'я - з молотка по часточкам!
Ніяких лікарень й іншої дурості з Міжгір"я робити не варто. Ну хто з батьків буде хворій дитині кашку за місто зранку возити, і взагалі як можна з гаражу-ангару-яхти-палацу зробити лікарню?
 
Потрібно все цінне майно з маєтків Яників, Пшонок конфіскувати/націоналізувати і пустити з молотка на авторитетних світових аукціонах типу Сотбіс і іже з ними.
 
По-перше, всі ці колекційні тачки і предмети розкошу набудуть додаткової вартості не лише, як елітні речі, але і як живі свідчення останнього розвалившогося (на сьогоднішній момент) в Європі авторитарного режиму і добре розійдуться між світовими колекціонерами за хороші гроші.
 
По-друге це дозволить суттєво залатати діри держбюджету і соц. фондів без зовнішнього кредитування, або, як мінімум, скоротивши обсяги такого кредитування і полегшивши закриття таких кредитів.
 
можна створити інтернет-аукціон і добре попіарити його у світі, щоб інтернет-відвідувачі такого аукціону самі набивали ціну речам, не лише як речам, а як реліквіям "війни за свободу".
 
вартість машини 300 000 баксів.
вартість машини останнього диктатора європи значно вища.
 
політики, подумайте над цим.
© Vlad Molodid [24.02.2014] | Переглядів: 2292
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.9/22

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати