для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Юля: Президент чи Прем'єр? - "Я ж не розірвуся!"


Юля: Президент чи Прем'єр? -
Є такий старий анекдот.
Цар звірів, лев, наказав усім звірям вишукуватись: по одній стороні – розумні, по іншій стороні - красиві. Всі вишукувалися і тільки мавпочка бігає туди-сюди і ніяк не заспокоїться.
Лев гиркає на неї: «Чого ж ти все бігаєш?»
Мавпочка: «Я ж не розірвуся!»
Колись, вже здається дуже давно, я писав про те, що незрозуміло, чому Юля виступає за реформу Конституції, що обмежує повноваження президента, на посаду котрого вона тоді хотіла обиратися. Ні у якому разі не хочу ображати цю мужню жінку. Просто до гумору ми всі маємо ставитися із… почуттям гумору! І нарешті: вона таки-да є і розумною і красивою!
Але, знаєте, таке ж саме питання залишається у мене й зараз. Навіщо Пассіонарії – Юлі тоді оте президентство? Я можу уявити таку схему. Кличко – президент, (з обмеженими, більше представницькими повноваженнями; хто наразі назве прізвище президента ФРН? А фрау Меркель – Канцлера, тобто Прем’єра, знає кожен! І її повноваження набагато ширші, порівняно із президентськими!). Отже: Юля - Меркель, тобто Канцлер, тобто Прем'єр. Ну а Яценюк і Тягнибок мають поділити треті-четверті ролі. От тільки чомусь зайчику-побігайчику я не бачу місця у цьому квартеті. Ну дууууже він шоколадний!...
© Ukrop [22.02.2014] | Переглядів: 2952

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.8/18

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook