пароль
пам’ятати
[uk] ru

ДЕСАНТОТИТУШКАМ


ДЕСАНТОТИТУШКАМ
Ми, громадяни України, яка повстала проти кримінально-окупаційного режиму, звертаюся до колишніх морських піхотинців і десантників, направлених для придушення нашого повстання.
Ми кажемо «колишніх», тому що з того моменту, коли ви погодилися на виконання поліцейських функцій під керівництвом ОЗУ «Партія Регіонів», ви втрачаєте право називатися воїнами. Для нас ви звичайні тітушки, яких, за наказом одного з лідерів ОЗУ «Люкс», Віктора Януковича, завозять зараз у Київ з усієї України. Відсьогодні ви – десантотитушки. Можете сміливо вишити це звання на своїх «бойових» знаменах. Вишити червоним, кольору нашої крові. І не забудьте по центру полотнища розмістити Великий Золотий Унітаз – те, за що відтепер ви будете вбивати народ України.
До сьогодні гордим флагманом у морі крові з десятків трупів був «Беркут». Але ж ви, хоробрі десантотитушки, краще вмієте воювати, чи не так? То ж ви маєте шанс переплюнути наші правопохоронні органи в цій нескладній справі – робити трупи.
Взагалі-то ми, в глибині душі, сподівалися, що ви згадаєте за честь воїна-захисника і прийдете нам на допомогу. Але ви вирішили відсидітися біля телевізорів… Ми вас розуміємо, бо нам також страшно воювати з криміналітетом. Але нас гідність вивела на барикади. Що таке «гідність», ми не можемо вам пояснити.
Ви кажете про присягу? А кому ви присягали? На цій стороні барикад – музиканти, вчені, робочі, бізнесмени, селяни, артисти, інженери, журналісти, медики, вчителі – всі ті, хто і створює матеріальні і духовні блага, якими ви ж і користуєтеся. Гроші, які вам платять, заробляємо також ми.
З ворожої сторони – ОЗУ «Люкс», яка захопила владу і стала називатися Партія Регіонів, правопохоронні органи, які вже давно не боряться з криміналом а кришують його і тітушки - гопота, яка вдень і вночі безперервно тероризує Київ. Всіх їх об’єднує паразитування на нашій державі, на нашій праці. Вони не потрібні нам і ми не маємо наміру їх годувати. Ми не маємо наміру терпіти і надалі ментовсько-бандитське свавілля, символом якого стала Врадієвка. Ми – не терпіли, ми – громадяни України.
Саме за це паразити стріляють і катують нас.
Тепер на ту сторону барикад стали й ви. Пліч-опліч з бандитами і правопохоронними органами.
Що ж, наша гідність не дозволить нам зрадити своїх загиблих і поранених товаришів.
І ще: офіцер Володимир Заман свою честь зберіг.
Ви ж свою честь уже поімєлі.  
© sampo [21.02.2014] | Переглядів: 2341

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.3/43

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook