пароль
пам’ятати
[uk] ru

Стаття 110 Конституції України


Стаття 110 Конституції України
Те, що час розплати для Бандюка має невідкладно настати вже найближчі дні (якщо не години), розуміють навіть нейтральні до протесту громадяни. Але як це зробити в Контитуційний спосіб?
 
Процедура імпічменту, викладена в статті 111, є довгою і складною, для її проведення потрібні місяці, спеціальна ТСК, висковок КСУ, висновок ВСУ, і понад 338 голосів. Будьмо відверті - це нереальна до виконання процедура.
 
Натомість є інша стаття, яка цілком може бути застосована в сучасних умовах. А саме стаття 110. Цитую:
 
Неможливість виконання Президентом України своїх повноважень за станом здоров'я має бути встановлена на засіданні Верховної Ради України і підтверджена рішенням, прийнятим більшістю від її конституційного складу на підставі письмового подання Верховного Суду України - за зверненням Верховної Ради України, і медичного висновку.

Те, що Бандюк повністю з’їхав з катушок і перебуває в неадекватному стані, а також невідкладно потребує психіатричної допомоги - факт. Для реалізації цієї процедури нам потрібно:
1) Професійний лікар-психіатр, який на засіданні парламенту підтвердить неадекватну поведінку межигірського придурка;
2) Голова Верховного Суду (який може бути призначений Парламентом спеціально для цієї процедури кількістю 226 голосів згідно з статтею 128 Конституції України, можливо в той же день), який підтвердить звернення Парламенту до ВСУ і сам особисто в парламенті підпише відповідне письмове подання;
3) Голосування більшістю (226 голосів) парламенту Постанови "Про неможливість виконання Президентом України своїх повноважень за станом здоров'я" на підставі статті 110 Конституції України, що має наслідком припинення його повноважень.
 
Далі. згідно з статтею 112, через 60 днів - дострокові вибори Президента.
 
Будь-ласка, поширте через соціальні мережі цей текст! Чим більше людей його побачить, тим більше шансів на застосування такої процедури! А ще краще - зв’яжіться зі знайомими депутатами ВРУ і журналістами, які там працюють, щоб передали всім! Це треба робити негайно, якщо не сьогодні - то вже ніколи!
© Taras Shpek [20.02.2014] | Переглядів: 4553

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.6/32

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

забув пароль ::  реєстрація
пароль
пам’ятати