пароль
пам’ятати
[uk] ru

Не давайте їй молотка!


Не давайте їй молотка!

 
Да, патріотизму у нас вистачає.
Але питають - а що ж далі?
Ні, ніхто із мудрих тюленів нічого не відповідає. Ніби й питання такого стояти не може. Ніби і так всім ясно. Чекають продовження "революції". Діснейленд приємний вийшов. От як знову закрутиться, шини запалають, тоді стане гарно, ніби  як в животі сітро забулькає. З оселедцем. І на душі повеселішає. І біля мікрофонів знову істерика почнеться. А натовп до бою приготується. За правоє дело.
 
Що цікаво . Те, що генерали майданів авторитетів так і не набули. Хто там ким керує,то загадка велика є. Да, то соціал-демократи не того. І ліберал не того. А от "Правий сектор" якраз того. Зміг. Шмарклі не жували і народу казки через мікрофон не розказували. Це їх так потім вже назвали -"Правий сектор". Чи щоб не зрозумів ніхто, що фашисти, чи застіснялися що ні самі дятли, ні "Лівий сектор" комуняк ні на що не здатні. Без яєць хлопці. А фашисти прийшли з яйцями і показали, як треба. Без довгих розмов про майбутнє українського козачого війська, яке збирається в Холодному яру народ від узурпатора боронити. Ну, це все туфта. А от коли гинуть люди, це вже нікуди не годиться.
 
Тепер незрозуміло ще й те, за що людей повбивали, та покалічили. Убієнним що, пам"ятник поставлять і напишуть - Загинули від катів влади за революційне щастя? Мабуть, що не поставлять. А покаліченим компенсацію виплатять і на Багами відпочити відправлять? Ага. А тепер взагалі винних немає. На кожного в масці "Дело" не заведеш. Вопрос вже на тормозах тю-тю. Домовлялися ж очільники. А договір дороже денег. Значить, як і був може інцидент, то весь вийшов. А може скоріше за все і не було. Один закон прийняли, декілька відмінили і ага. І всім стало харашо. Законно стало. А хто ж проти закону попре. У нас демокраія, все по європейському, все законно має бути. С соблюдением протокола. Але все одно поперли. Бо коли мали звільняти зайняті будинки, у когось знову яйця з"явилися і раптом зачухались. Це, як все рівно - недопив.  От і ще одну хильнули. Ніб думали, що останню, бо ж розумники. Але чи промахнулися, чи справді й досі п"яні.
 
Дивіится,що Путін робить.  51 мільярд і казка стала билью. Ну розікрали кажуть трохи.  Але стоїть казка. Захід иільки очі вилупив. Наших, як завжди насрати потягло, а куди ж срати, люди добрі? Замовкли поки. До зручніших часів. От коли якогось Карасьова, чи Фесенка обтраншують знову, тоді вони з Піховшеком щось захундаять. Обсудять перспективи федералізації. Це така нова морковка для дебільних інтелігентів. Вже жують.
 
І ковтають навіть. То що найперше відділимо, панове? Крим і Харківщину? І що, стане краще жити? Місцевим князькам жити стане привольніше, це точно. Рабів натуральних заведуть. Що, Вінничина їм хліба не дасть? То РФ дасть. А одна Харківщина Росії і не потрібна. І дві навіть з Дніпропетровщиною теж. І три із Запоріжжям. Їм вся Україна потрібна, з Карпатами.
 
Але свідомий інтелігент не віддасть. Бо це незалежність порушується. І багато її є? А 60 відсотків економіки куди дінете, панове інтелігенти? Куди товар будете продавати? З ким зв"язки усталені підтримувати, інтегровані? На мапу подивіться, придурки. Що буде вже там, в Росії і що ще ніде не буде. Бо ЄС потрібна не комуняцька Україна, а сировина її. А тут будуть радіти від двадцятирічних смердючих холодильників і убитих назавжди авто. Якщо наші мудрі очільники ще мито знизять. Бо так вже керують, що навряд чи. -Та шо ти там каркаєш такеє... То в румун спитайте. В греків і угорців.  В боснійців і сербів. Та і в прибалтійців. У іспанців і пртугальців і у болгар поцікавтеся. Як у них промисловість запрацювала і крупними шагами, крокує, та все вперед.
 
Вже  в Ризі новий ВЕФ побудували. Що навіть сліду не залишилося від заводу-гіганту. Одна чистим полем дорога йде замість нього. Львівський ЛАЗ автобуси сучасні вже випускає. Вінницький "Кристал" разом з Де Бірс якутські алмази шліфує, що каменя на камені там не залишилося. Алмазні інструменти виготовляли, ювелірні діаманти. Списані австрійські трамвайчики в подарунок одержали. Австрійцям лінь було той хлам утилізувати. То аж дирки на колінах попротирали, так дякували. Але хто про це зараз думає? Тепер ми пани європейські. Країну розікрали, то тепер із цих статків що, нові фабрики і заводи побудуємо? Форд буде український, Орієнт. У нас ще попереду жебрацтво натуральне буде.
 
Нам африкснські теми подобаються. Вони орнаментом з нашими схожі. А ообливо революціїні. А які ще дикунам до душі, особливо коли під них гроші самошедші траншують. Задача стоїть Україну на шматки тузиком порвати. Тоді і за Росію візьмуться. Ось така сучасна алгебра геополітики виходить, привідкрита трохи якшо.  І не кажіть, що то все кремлядь винна, буцім вона все заварила і грішми засипала. То справа Південного Сходу. І він своє ще не сказав. А хто фінансує праворадикальний сегмент, то може хтось пояснить, щоб всі знали. І не приведи Господи зброя зараз цивільним до рук попаде. От так і виходить, як написано,  кожному - своє. Буде з чого гній потім вичищати. Дурний тут піп, дурний і прихід.
 
  
                                                                                    
 

                                                                                                       ***
 
© Uatumbai [20.02.2014] | Переглядів: 972

2 3 4 5
 Рейтинг: 32.0/21

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook