пароль
пам’ятати
[uk] ru

Fuck EU


Fuck EU
"Путін і Меркель висловили спільну думку щодо необхідності прийняття термінових заходів з метою сприяння стабілізації обстановки на Україні"

Напередодні чемпіонату Євро-2012 Захід істерикою заходився від того, що в Україні стріляють бродячих собак, які реально загрожували жителям великих міст - знаю це по Києву. Сьогодні стріляють не собак - людей. Захід висловлює своє глибоке (як страшно) занепокоєння. Чи не ясно, чиї інтереси відстоює ЄС? Свої, і навіть не жителів країн Європи, це можна було б хоч якось зрозуміти, а саме свої, очільників і бюрократії Союзу. Знаючи підкилимні чисельні зв’язки між особами, які приймають рішення в Європі (Янукович тут ні при чому - Путін), я з самого початку не сумнівався в такій поведінці Європейського Союзу, та й слабак Обама викликав мало сподівань. Можливо, варто було б знайти серед жертв "антитерористичної операції" хоча б декількох євреїв (а я впевнений, що такі були)? Тоді би ми мали підтримку хоча б Ізраїлю, як держави, яка за всяких обставин відстоює своїх!
І коли боротьба України за свою долю завершиться нашою перемогою, пані Меркель і іже з нею наввипередки будуть вихвалятися тим, що саме завдяки їм "справедливість перемогла"!
Люди - не собаки!  
© Yuridot [19.02.2014] | Переглядів: 2351

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.4/49

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook