пароль
пам’ятати
[uk] ru

Сухий залишок


Сухий залишок
Ну і що є в сухому залишку? А нічого! З якими вимогами вийшов народ? Найголовніше, Прогнати цього нелюдя президента і призначити позачергові вибори. Далі, люстрація всього силового апарату. Змін державної системи (на яку???), Може малося на увазі зміну з президентської на парламентсько-президентську? Може й так, я в цьому не дуже копенгаген.
 
Цей диктатор ніколи не віддасть свою владу добровільно і навіть коли, один з тріумвірату, великий пліч ... на нараді з ним, після невдалого розгрому демонстрантів, заявив, (уявляєте, який хоробрий), що вони вимагають його відставки, так господар кабінету подивився на них презирливо і почав збирати папери, збираючись залишати кабінет. Прохачі, а саме так я називаю цей тріумвірат, змішалися і стали вибачатися, що «великий диктатор" не правильно подумав і вони не це мали на увазі.Народ повірив, кинувся в бій, захопив купу адміністрацій, здавалося вже ось-ось ...... Але вступила в бій таємна зброя Президента — так званий тріумвірат, який до втрати голосу горлав з пріхватізірованой ними трибуни, не пускаючи туди нікого з інакомислячих, що б ні в якому разі не було провокацій, щоб була сувора дисципліна, і що у нас є суто мирний протест.
 
Я повністю з ними згоден, що мирний протест можливий, і справить ефект, ну наприклад у Швейцарії, де якщо міністр одягне годинник не тієї марки, або невірно перейде вулицю, то народ виходить на мирну демонстрацію і проштрафився міністр іде у відставку.
 
Ще люблять наводити приклад зміни влади в Індії мирним шляхом. Повністю згоден, там англійці пішли абсолютно мирно, начебто під дією мирних демонстрацій. Але хто трохи глибше читав історію, той повинен був знати, що в той час Британська імперія була на останньому подиху, катастрофічно не вистачало грошей, і їй просто потрібен був привід, щоб красиво піти з Індії, і так звані протести були ними навіть ініційовані.
 
Ні в одній країні світу диктатори не йшли самостійно або під дією мирних протестів. Або ви мені почнете розповідати що Яну ...... (у мене навіть не піднімається рука, щоб повністю написати це ім'я) - демократ??? Тоді я напевно юна балерина.
 
Цей диктатор ніколи не віддасть свою владу добровільно і навіть тоді, коли один з тріумвірату, великий бокс ...  на нараді з ним, після невдалого розгрому демонстрантів, заявив, (уявляєте, який хоробрий), що вони вимагають його відставки, так господар кабінету подивився на них презирливо і почав збирати папери, збираючись залишати кабінет. Прохачі, а саме так я називаю цей тріумвірат, змішалися і стали вибачатися, що «великий диктатор" не правильно подумав і вони не це мали на увазі.
 
Чому цей тріумвірат не бажає щоб на переговорах з диктатором були присутні представники громадськості Майдану? Та вони боятися чужих вух, які будуть розповідати усьому Майдану, про ту погоджувальну політику, яку вони ведуть по відношенню до Майдану.
 
Що ми в маємо внаслідок? Дулю! Велику Дулю. Нічого влада не виконала з вимог Майдану, навпаки, тільки посилилася, домігшись звільнення заздалегідь зайнятих стратегічних об'єктів. Зараз, вони ще з більшою впевненістю будуть топтати нас ногами, при цьому посміюючись, знаючи, що слинява Європа її підтримає.
 
А чому б їй не підтримати Великого дамократора? Адже Великий демократор, уявляєте, який зробив великий крок в строну демократії. Він обіцяє, правда тільки обіцяє, наприкінці місяця, невідомо, якого року, невідомо в якій країні, відпустити аж 280 заручників з близько двох тисяч наявних. Уявляєте який прогрес! Та його вже відразу за це треба не те що в Євросоюз на найпочесніших умовах, а миттєво, віддати всі гроші Валютного фонду без відсотків!!
Хоча йому нічого не варто ще наловити пару тисяч заручників, єдино що його трохи зупиняє, так це те, що тюрми не гумові і  нові заручники не влізуть туди, як би йому цього не бажалося. Адже не зміг ж інший Великий Демократ відправити все населення України в Сибір. Вагонів виявляється просто не вистачило ....
 
Тріумвірат волає до усрачки на усіх Майданах про велику перемогу Майданів, про так звану часткову реабілітацію в'язнів совісті і демократії, скромно при цьому показуючи пальцем на себе, що мовляючи що це вони, і тільки вони цього добилися, хоча між іншим, усі засуджені практично сидять через їх провини.
 
Чому вони не підхопили прапор Революції, коли буря Революції пішла по всій країні? Кому потрібні ці адміністрації, коли основна гідра сидить не там, а в прокуратурі, міліції та судах? Чому не закликали йти на штурм силових органів? Боялися що хто-небудь може загинути? Один з тріумвірату, великий бок ... якось заявив, «Я не хочу брати на себе смерті українців ....» Так ніхто і не просить тебе брати на себе цю відповідальність. З твоєю боягузливими нутрощами, це неможливо. Народ вийшов не за тебе, чи за інших голів тріумвірату. Народ вийшов за себе і народ, тільки народ може вирішувати  чи йти, чи не йти на жертови.
 
Так, були б жертви з усіх боків, але народ бореться за СВОБОДУ, і народ переможе, і коли в руках народу опиняться силові органи, то глава адміністрації Сало, ніколи б з тріумфом не повернувся б до свого кабінету. А так, це наша повна поразка і доки не знайдеться людина, яка зможе взяти на себе керівництво Революцією, то її ніколи й не буде. А трійця трусів, які в цій ситуації повністю розкрили свою дрібну сутність і показали, що з них лідери нації такі, як з гівна куля.
 
Так, люди будуть виходити на Майдан, будуть намагатися щось зробити, але такого яскравого і емоційного революційного вибуху, вже напевно не буде. Сталося головне. Цей тріумвірат вбив у людей ВІРУ. ВІРУ в нашу перемогу, а замінив це високе слово чимось таким, що й називати не хочеться. Люди кажуть. Заради чого ми виходили, боролися, сыдали в тюрми?? Заради того, щоб з великими труднощами, нас, абсолютно ні в чому не винних, саджали, а потім, з тріумфом, під фанфари, звільняли, при цьому користуючись нами як з худобою, яка тимчасово вискочила з стійла. Тоді до чого було виходити на Майдани, щоб потім з великими труднощами, повертатися? Якби народ не вийшов, не було і арештів, виходить те, що ми робили до цього,  все марно, і все потрібно починати спочатку.
 
А як же Диктатура! Про неї вже якось і забули, виставляючи головною вимогою звільнення заарештованих. Чи це треба вимагати? Тріумвірат про це і не хоче і не тільки не хоче, а й боїться згадувати.
 
Вони забули головне, якщо знищити Диктатуру, то і не буде потрібно героїчне звільнення всіх заарештованих. Це відбудеться автоматично і тоді наша трійця піде в небуття. Тріумвірат панічно боїться змін, а особливо вона боїться, ще більше ніж Диктатора, боїться звільнення Юлі. При диктатора все зрозуміло, вони знайдуть свою нішу, що б сидячи там, в теплих, високооплачуваних кріслах, в дозволених рамках неголосно гавкати на нього. А от якщо вийде Юля!!! Тоді їм солодко не доведеться і всім буде відразу видно їхню дурість і угодовство з владою.
 
Ви чули з вуст тріумвірату гасла та вимоги звільнення Юлі ? Я ні. Створюється враження, що свободу Юлі потрібна тільки Європі та Америці. Вони (Європа та Америка) починають всі свої вимоги з цих слів. Наші доморощена трійця демократів здатні тільки з надривом у голосі, ніби то вони стоять біля розстрільної стінки, рвучі на грудях останню тільняшку, волати з надривом з трибуни на Майдані «Слава Україні», нівелюючи цим це високий гасло до звичайної речівки. Мені невідомо як Ви, шановні пацієнти нашого кефірного закладу, я за те, щоб змінити лідерів трійці на інших, на більш цікавих, чесних та харизматичних, які є в усіх трьох партіях .  Не хочу казати «Слава Україні»,  а краще  «Перемоги нам» !
© Tutanhamon [18.02.2014] | Переглядів: 2098

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.5/28

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook