для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Як боротися з фашизмом в Україні (для східної частини населення)


Як боротися з фашизмом в Україні (для східної частини населення)
Шановні трудящі товариші!
 
У зв'язку з загрозою фашистського нападу на Україну, прошу усіх піднятися на боротьбу.
 
Ось основні ознаки фашистів: (на сході України)
 
1. Фашистський агент вищого рангу одягнений в костюм фашистської фірми "Бріоні" або інших італо-фашистських дизайнерів, носить швейцарсько-фашистські годинники. Їздить на автомобілях німецько-фашистського або союзного з фашизмом японського виробництва. Часто відвідує фашистську Європу. Дітей принципово віддає вчитися у гомосексуальні фашистські країни: Англія, Франція, Німеччина. Має бізнесові інтереси та родичів в фашистських Австрії, Німеччині, Ліхтенштейні, Швейцарії і т.д.
 
2. Фашистські прислужники нижчого рангу мають свої відмінності, але їх легко розпізнати на вулиці. Основні ознаки: шапки, спортивні костюми, кросівки фашистських фірм Адідас, Рібок, Пума ітд. При собі часто мають бейсбольні біти (національний вид спорту в США), що свідчить про їх причетність до фашистського руху америки та відповідного американського фінансування. Ще одна суттєва ознака - використання Власовської полосатої стрічки на рукаві чи де-інде на одязі (хто такий Власов питатися старших Ветеранів війни).
 
Прошу Вас, свідомих громадян своєї Батьківщини, провести рейд по містах і знищувати виявлені ворожі елементи. Особливо звернути увагу на народних депутатів та чиновників з Донецької, Луганської, Харківської, Одеської областей та Автономної республіки Крим. Визначити, чи не відповідають вони ознаці, вказаній у п.1 даної статті.
 
Якщо виявитсья, що хтось із високопосадовців знущається над дітьми, відправивши вчитися їх у гей-фашистську Англію чи інші країни гей-фашистської Європи, прошу чинити на таких людей тиск, допоки вони не повернуть своїх чад на Батьківщину. Всіх повернених дітей прошу відправляти на реабілітацію в навчальні заклади Челябінська, Єкатеринбурга, Омська, Владивостока, Рязані та інших місць братньої Росії.
 
Тільки разом ми зможемо перемогти фашизм!
 
Очистимо міста від фашистський запроданців!
 
Очистимо Партію Регіонів від фашистських елементів!
 
Ні фашизму в Україні! )))
© Woland [11.02.2014] | Переглядів: 20730

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.1/146

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook