для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Ну шо, побойкотуємо?...


Ну шо, побойкотуємо?...
     Економіка завжди була рушійною силою політики. Крім того вона забезпечує політиків ресурсами, які їм конче необхідні, для ведення такої. Виходить таке собі замкнене коло, з позитивним зворотнім зв’язком. Країна вже майже увійшла у резонанс, який міг привести до явища, що у авіації називається флатером. Зазвичай флатер  призводить до трагічного результату – авіаційної катастрофи… Регіонали відхопили вже майже всі ласі шматки у всіх галузях виробництва та надання послуг населенню. Здавалось «загально регіональне щастя неминуче»…
 
     І тут в наше життя втрутився Майдан. Він виявився таким джерелом флеш-мобів, акцій та народних ініціатив, що не міг пройти і повз економіку.
 
     От наприклад, я позавчора отримав на Майдані невеличку пачку от таких листівок.

     Звичайно вивчив їх зміст і розповсюдив їх між своїми знайомими та співробітниками, які на Майдані не були  в цей раз (або не бувають взагалі), при цьому невдоволені політикою «керівної і спрямовуючої сили нашого суспільства». Які висновки для себе я зробив особисто?
 
      Нехай вибачає колега Wog, але заправляти свою автівку у мережі одноіменній я не буду. Слава Богу є альтернатива. Будь-які кондитерські вироби під маркою «Конті», чи «АВК» мені стануть поперек горла. Знову ж таки, є варіант поласувати продукцією від «шоколадного зайця», тому і підтримаю вінницького виробника і не дам заробити якусь гривеньку «скотопадлючому ригу», як висловлюється колега. Не світить мені стати «трєзвєнніком», внаслідок того, що я відмовлюсь від вживання горілки від марки «Олімп», чи іншої.
 
      Правда товариші засмучені тим, що потрібно відкласти будь які будівельно-ремонтні роботи, адже «Епіцентр» і «Нова лінія» в нашому регіоні практично монополісти, що можуть представити асортимент і якість, але без цього не вмирають. Сказали, що поки плани на проведення таких робіт відкладуть на пізніше (після перемоги Майдану), а при дуже нагальній потребі обійдуться палаткою на «Обойному ринку».
 
      Здавалося б дурничка. Ну що особисто я важу зі споживанням товарів своєю сім’єю у масштабі держави? Але ж виходить що важу!
http://texty.org.ua/pg/news/devrand/read/51666/Bojkot_tovariv_vid_Partiji_Regioniv_dije
_
     Виходить щось майже за Маяковським: «А если в партию сгрудились малые – сдайся враг, замри и ляг!». Товариш Олійник не на рівному місці розпочав істерику.
 
     А що як «знаменитий на ДД вчитель співу» на своїй оптово-постачальній базі перестане замовляти деякі марки товарів в зв’язку з відсутністю попиту? Не важливо, що він може і є. Покупцеві просто можна повідомити, що товар не завезли, але є альтернатива. Звичайно якісь збитки від такого «сольфеджіо» власник понесе також, але якщо бути принциповим, то потрібно у всьому.
 
    Думаю, що будь-який відсоток коштів, який внаслідок цього  втратять бізнесюки від ПР може бути нашим внеском у перезавантаженні країни.
 
     А на рахунок податків, нехай Олійник не звіздить. Від ОККО чи від Рошену вони все одно поступлять у казну, а от прибутки будуть уже в іншій кишені. Є інша проблема, заробіток працівників підприємств. Але ж якось лікувати треба і виборця «богоспасаємого» регіону, та і будь-який найманий працівник повинен замислюватись, кому він приносить прибутки своєю працею.
 
     Отакоє от…
© инженегр [11.02.2014] | Переглядів: 5570

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.7/59

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook