пароль
пам’ятати
[uk] ru

ФЕКАЛОНОСЦІ


ФЕКАЛОНОСЦІ
     Приємно усвідомлювати, що Україна, як завжди передує у фарватері світових процесів.
Хто може ще так яскраво продемонструвати всьому світові свою зневагу до старого геббельсівського трюку  шовіністичної путінської спартакіяди фекалоносіння?
На це здатні тільки наші генерати!
 

 
     Бойкот цього ганебного імперцького дійства готувавсі задовго до початку фекальної  пробіжки навкруги тайожного світу, і плянувався у заокеанських обкомах тамтешніми, закулісними кукловодами.
Саме тому символічний газпромівський пропагандистський символ - фекаль вперше згас аж…  в кремлі,  під самою брамою лігва  магучаго карліка!!!!
 
     Спонсор цієї провокації всім відомий – міжнародна масонська компанія  «Zippo Manufacturing Company», яка мабуть через свого заслатого козачка Шрёдера зухвало похєрила якість російського газу, яким ці фекальні запальнички заправлялись.
 

 
«Проектированием и производством факела занимался Красноярский машиностроительный завод (производит межконтинентальные баллистические ракеты «Синева» и части «Протона»). Всего изготовлено 14 тысяч экземпляров…»
«Корпус выполнен из алюминиевого сплава с пластиковыми вставками. Горелка разбрызгивает сжиженный газ, запаса которого хватает на 8 минут, причём гарантируется работоспособность при температуре воздуха до минус 40 градусов и ветре до 35 м/с. Весь проект обошёлся государству в 207 млн рублей.»  
 
     Та це був самий тільки початок. І хоча лубянські підрахуї приховують від світової спільноти істинні масштаби фекальних негараздів, проте порахований журналістами мінімум завалив за 70 разів.
     Воістину закулісся рулює!!!
Натхненний масонськими кукловодами український державний телеканал УТ-1 викупив всі єксклюзивні права на трансляцію цього спортивного шоу, і… заборонив всім іншим медіаресурсам України навіть поминати всує будь-які події з ними повʹязані, блокувавши таким чином ненависне шоу сусідського агітпропу.
     І навіть саме слово «...лімпіяда» заборонено сьогодні вживати у українському медіапросторі, без особистого на це дозволу держтелерадіо. Це – справжня блокада і перемога української влади над моськовським карликізмом!  Героям Слава!!!
 
     Зважаючі на таку центральну лінію партії, не дивно, що єдиним в світі з усіх президентів, хто вдався до протесту проти московітської експансії і брутального тиску на Україну у ці непрості часи виявився знов таки наш президент віктор янукович.
     Він не вдався до простого ігнорування цього пропагандиського шоу, а як досвічений троль – приїхавши в Сочі відмовився не тільки будь з ким спілкуватися, а навіть на самому відкритті  цих  ігрищ - мовчки посів окреме місце на трибуні, де розгорнув прапор майдану, про який вже давно казав, що взагалі повністю його підтримує. Банду – геть!!!
 

    
До цього можна ще додати багатотисячне десятитижневе стояння Українського майдану, який передував сочинській спартакіяді.  І весь цей час щирий люд сердечно вболівав і вболіває як за майбутнє самого президента, так і за майбуття його сімʹї.
Доля ж бо його родини нерозривно повʹязана з долями мільйонів сімей простих українців, які відчувають цей звʹязок  не тільки власним гаманцем, а вже навіть й найбільш сакральною частиною свого народного тіла.
 

 
     Вчорай тирнетом несподівано була розповсюджена інформація, (і то – правдива!!!), що літак президента годинами кружляє довкола Борисполя, певно що випалюючі пальне, як то буває в аварійних випадках.
Я дуже хвилювався – чи є президент на борту???
Увесь нарід ненажарт сполошився, люде потягнулися до каплиць за свічками... Дістали баяни з горищ...
На дванадцятому колі - питання відпало саме собою, літак врешті приземлився, але народний настрій був добряче зіпсований!
 
© ЗЕЛЕНЯР [09.02.2014] | Переглядів: 3387

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.7/50

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook