пароль
пам’ятати
[uk] ru

Чому???


Чому???
Проти чого стоїть Майдан? Майдан стоїть проти злодіїв у владі, проти продажних суддів, які заробляють на місяць приблизно тисячі доларів, а витрачають у 10 разів більше і мають маєтки, вартістю в мільйони доларів. Проти міліції, вища ланка яких, як і судді, крадуть безсоромно, кришуючи злочинців. Проти « Беркута» який нас з вами, всіх мешканців України, які не підтримують їх злодійські принципи, а прагнуть жити чесно, вважають своїми класовими ворогами. Проти прокурорів, які всіх вищеназваних прикривають, кришують, але не безкоштовно. Майдан стоїть проти хабарів в медицині, коли за кожну довідку в поліклініці, потрібно платити. Майдан стоїть проти працівників освіти, які без хабара, не поставлять студенту,  або школяру, оцінку, відповідному його рівня знань. Стоїмо проти працівників жеків та виконкомів,  які плюють на нас, доки ми їм не дамо хабара. Стоїмо проти міської та обласної влади, яка розпродає самі ласі шматочки нашої багатостраждальної землі всім вище перерахованим категорія злодіїв, не забуваючи природно і себе.
 
Хто ж їх захищає і чому? Їх захищають так звані правоохоронні органи, на чолі з передовим «звіриним» загоном. При тому, вони захищаю їх не за страх. Вони щиро вірять у те, що вони борються з цілком дозрілими озвірілими бандерівцями, які бажають встановити в Україні фашистський режим і втопити всіх, хто живе на схід від Києва в крові.
 
А чому вони вірять у те, що вийшов не народ України, а якісь міфічні бандерівці - фашисти ? Тому що, саме існування цих «звірячих» загонів засноване на жахливой лютті до всього Українського. Вояки цих «звірячих» загонів складаються в своій масі з хлопців з неблагополучних родин та родин тих же міліціянтів. Історію України вони вивчають за підручниками НКВС, але вкладених в обкладинки з синьо-жовтим прапором. Бойова підготовка у них відбувається на прикладах дії російського спецназу, чиннивших безлад в гарячих точках Кавказу. Звірства російського спецназу, з фотографуванням на тлі повішених мирних мешканців, вбивства і насильство над мирним населенням, для наших «звірячих» спецназівців, є гарними прикладами і зразками для наслідування, що вони й продемонстрували нещодавно в Києві.
 
Чому вони такими стали? Що з ними скоїлось? Вони ж, начебто теж українці, які, як і тисячі інших українців, живуть в гуртожитках з жахливими житловими умовами, які отримують, в загалі-то, не дуже велику зарплатню, перетворилися на таких звірів, пишу вже без лапок. Дуже просто. Вони живуть майже в казармах, з усіма притаманними казармах жахами і приниженням особистості. Поки він рядовий, він змушений третирувати якихось-те торговців, дрібних злодюжок або бандитів, вибиваючи у них гроші, які потім повинні віднести начальству. Отримавши черговий чин, спецназівець долучається вже до більш вузького, але більш багатому котлу, до якого прив'язують його круговою порукою. І чим вище чин, тим вище додаткові доходи. Обов'язковим елементом виховання спецназівця, це особиста участь в тортурах ув'язнених, інакше, він не буде прийнятий до спільноти під назвою «спецназ » і його , це співтовариство вижене .
 
У суддівському корпусі така ж кругова порука, як і в міліції. Всі суддівські мріють вибратися в судді не для того, що б чесно судити, по законах, а що б долучитися до грошових потоків.
 
Прокурорські, це взагалі, фундамент опори режиму. Їх бояться всі, і судді й міліція. Маючи такий інструмент, який називається так безневинно - «прокурорський нагляд», а по суті, це є найжорстокіша машина терору. Так от, завдяки цьому, прокурорські працівники мають можливість і вони повністю цією можливісттю користуються для особистого матеріального збагачення.
 
Як ви гадаєте, вони віддадуть добровільно все це, зароблене непосильною працею? Та ніколи в житті. Вони будуть нас арештовувати, катувати, вбивати, трупами засівати всі оточуючі нас ліси і поля, але добровільно, владу вони ніколи не віддадуть. Вони достемено розуміють, якщо Майдан, зі своїми гаслами, переможе, то їм, в новій Україні не буде місце. Хоча, за великим рахунком, нової України і тоді не буде. Не треба себе тішити надією. Велика частина населення східної України не сприймає цього всього. Вони сприймають рух України до свободи, як рух бандерівців - фашистів, які мають змусити їх розмовляти українською мовою і працювати на вуйків із Західної України, і які будуть жирувати на праці годувальників всіх бандерівців, шахтарів Донецька, вугілля котрого, як виявляється, нікому не потрібне і він огидної якості і дорожче світового. І як виявляється, дотацій Донецьк отримує в кілька разів більше, ніж інші регіони і є давно збитковим районом, який живе за рахунок решти України. Але мешканці цього благословенного міста, до смерті переконані, що вони є найбільші трудівники і годують всю іншу Україну. Блажен, хто вірує.
 
Так само і інших містах Сходу і Півдня головує та же думка, ну може крім деяких. Тому, боротьба має бути дуже серйозна. Але її не буде. Якщо прийдуть до влади демократи, а всі хто на Майдані вважають себе демократами і лібералами, то і чинити закон вони будуть демократично, не так як ригі. У суді будуть підтримуватися законів і ніхто з бандитів не отримає потрібного. Демократія і лібералізм. У містах Східної України, мери міст як були місцеві бандити, так і ними залишаться, бо місцеве населення без них не може. Воно звикло до батіга і без нього відчувають себе погано, начебто як без одягу.
 
Та й Януковича, головного пахана і злодюгу, якщо він з переляку не втече і його зловлять, то якщо навіть буде суд, то найсправедливіший Український демократичний суд його виправдає. Адже немає жодного наказу про вбивство людей, яке би він особисто підписав. Виходить звичайне перевищення посадових обов'язків, та враховуючи його чистосерде каяття і наявність молодої коханки, йому дадуть умовно, зберігши всі непосильно нажите, тому, що воно йому не належить і взагалі, він гол, як сокіл. Також знайдуться адвокати, які доведуть, що перший демократ в Україні завжди був і залишається ВФЯ, і він завжди, кожену ніч плакав у подушку, обіймаючи молоду подругу, про долі невинно убієнних українців невідомо ким. Мабуть це були інопланетні чудовиська.
 
Тепер подивимося, чи є в нас можливість все це повалити? Є ! Але підкилимними переговорами, домовленостями і розмовами їх не перемогти. Вони розуміють одну мову - мову кулака. Але якщо лідери Майдану, як незаймані соромливі дівчатка, при розмові про секс, червоніють, так і наші Майданні лідери, червоніють навіть про згадку про зброю, то хіба так можна перемогти? Ні! Чому, коли вони, ця влада, захоплюють наших побратимів, б'ють до напівсмерті і кидають в тюрму, то на Майдані, коли ми беремо  в полон цих « звірів»,  ми їх годуємо і відпускаємо? Чому? Щоб на нас, не дай боже, щоб щось погане подумали? Щоб показати свою миролюбність? Кому вона потрібна!  Чому не можна показати свою силу?  Чому не можна в ключових точках барикад встановити кулемети, (необов'язково з них стріляти, може тільки в разі крайньої необхідності) і обладнати гнізда гранатометників? Чому на Майдані не організувати склади зброї і давати його тим, хто йде в бій? Чому, коли берете військовополонених, так саме, військовополонених,  а не наших хлопчиків, як кажут деяки, таких же українців як і ми. Чому б не ставиться до них, як до військовополонених і міняти їх за законами війни, на військовополонених захоплених владою?  Вони не вважають нас українцями і одноплемінниками, вони вважають нас ворогами і ми зобов'язані вважати їх такими ж.
 
Ось тоді, коли народ озброїться, і про це заявить Майдан, вони вже не будуть мати змоги волати, що за п'ятнадцять хвилин нас розженуть. Вони не будуть нас поважати, нам їх повага не потрібно, але боятися - мають. Адже завжди, у всьому світі гарантом не розпалювання вогнища війни є найстрашніше в світі зброя - ядерна. Так і в нашому випадку, якщо їм буде відомо, що ми озброєні і могутні та нас набагато більше, ніж їх, то і результатів революція доб'ється краще і швидше. Як сказав один із класиків минулого «Революція тільки тоді революція, коли вона має змогу себе захистити»
 
Цікаво, в чиї такі «світлі голови» прийшла така ідіотська ідея, як захоплення адміністрацій по всій Україні? Така думка, навіть лейтенантові двієчнику, укий ледь закінчив військову установу, здалася б дикою. Результат цієї божевільної акції, сотні невинних замордованих людей кинуті в тюрми, очікують рішень самих справедливих суддів, яки розлучитися їх з сім'ями на строки від 5 до 15 років. Голови, які взяли це божевільна рішення, такі санкції не торкнуться, але ж вони є захищені, а простий народ, як вони його мають - гарматне м'ясо, немає ніякого захисту. Адже захоплення адміністрацій нічого не вирішує і підтвердження цьому багато чисельні суди, які засудили це, і санкції, на підставі цих судів, притому зауважте, абсолютно легітимні і навіть ООН нічого зробити не може. Суд - є суд. І те що тимчасово в деяких містах ще сидить в ціх приміщеннях повсталий народ , так це тимчасово. Як тільки вони звідти вийдуть , то все .... Репресивна машина запрацює на повну силу.
 
А як треба було? До будь-якої акції, треба щільно готуватися, притому в абсолютній таємниці, як на ворожій території. Насамперед, у час «Х» , необхідно було захопити всі міліцейські та беркутівський бази, щоб не дати доступу «звіриним» загонам дістатися до амуніції та зброї. Після того, як обеззброєна міліція та беркут, вони перетворяться в звичайних переляканих звіряток. Вони грізні тільки тоді, коли вони в зграї та озброєні. А ось, коли прокурорські і суди не мають підтримки міліції, то жоден з них не ризикне прийняти неправомірне рішення. Адміністрації президента, без підтримки силових органів, теж абсолютно безсилі і тоді народ спокійно увійде до них, не треба навіть і натовпу, достатньо чоловік лесяти і вся регіональна влада буде бігти з такою швидкістю, що зупиниться тільки в районі Допи і Гепи .
 
Невже нашим думаючим головам, мене бере сумнів, що вони думаючі, незрозуміло це було? Невже вони гадають, що мирними протестами вони чогось те доб'ються у ціх бандитів? Мені здається, що вірно робив Корчинський з його бойовим загоном, якого наші залякані лідери не підтримали, волаючи до нестями на весь Майдан, що він провокатор. Ще тоді треба було його підтримати і йти далі, захопити весь урядовий квартал, а головне, МВС. Вбити в корені координуючу голову цієї гідри влади. Захопити всі районні відділки міліції. Режим тоді був у паніці, В Києві, практично не було військ і взяття Межгірья було просто справою техніки. А так. Провокатори !!!! Вони, проспали все і злили. Я знаю, що є тільки едина жінка в Україні, у котрої є залізні яйця, і яка не дивлячись на те, що вона маленька і фізично слабка, все це б продумала і здійснила.     Слава Україні !
© Tutanhamon [09.02.2014] | Переглядів: 1977

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.8/31

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook