пароль
пам’ятати
[uk] ru

ЯНЕСПЕЦ


ЯНЕСПЕЦ
Я не спец у багатьох, у переважаючій найбільшості галузей знань, з яких пруть кожного дня терамегабайти. Мене це жахає і від безпомічності тягне (як і декого ще), в натур, мать її, філософію.
 
Скакну одразу в оперативну тему №1 - золотовалютного запасу та курсу.
 
Неважко пригадати, що в 2010-му запасу того було, якщо сказати по-їхньому – то всього десь 35 млрд. баксів, якщо по-нашому – то аж 35 млрд. баксів (приблизно по 850 на істоту).
Сьогодні, у 2014-му – вдвічі менше.
 
Звісно, золотовалютні запаси – це не «сліткі» золота. Це не тільки вони. Це й папірці, векселі-шмекселі.
Але все ж маю питання – де вони?
 
Звісно, прихильник боротьби з євроінеграцією, мешканець європейської Вєни, Міколай Азіров, сказав би:
-Бля! Return! Так всьо пошло на боротьбу з наслідками борьби з попереднікамі.
Сказав би, але вже не скаже.
 
А сказав Арбуз.
Спочатку сказав, що нема ніяких причин хвилюватись, що всьо под контролем.
Вдруге сказав, що гривня падає, бо Майдан.
А сьогодні «трохи» підняли офіційний курс. Це сказав Арбуз.
Я стверджую, що Майдан вигідний цим фуям. Бо вони на нього спишуть все. Під шумок, гасла й «пєрєговори», звиняйте, спизжуть все, що ще залишилось. І чим далі він, Майдан, буде стояти, тим більше буду звинятися.
 
Скакну в іншу тему. Як без цього? Хто не скаче, той…
Тема: Зимня Олімпіада в субтропіках… Саме там вирішується доля… І ким? І як? Під лєсбі-музон «Тату» -  «Нас не догонят»?  
Прівєзьот-нє прівєзьот-прівєзьот—нє прівєзьот… три мільярди?
От якщо єслі прівєзьот, то Європу – в жопу…
Не сумнівайтесь – прівєзьот. Може в останнє.
 
Скакну на ділянку під номером 3 (три) – Что дєлать?
Звісно – стояти до перемоги! Але все ж жужить у вухах: гроші, гроші, гроші… Чи не заради них вся боротьба? Звісно – заради них! І звісно, що тільки з одного боку, з того боку. Кустюми, машини, маєтки-хуєтки, охорона, зомбі-раби, гроші, навіть «підприємства» - все в них є. Але, як вони були пацанами в адідасах та синіх штанях з білими смужками, так їми й залишились, увіковічив ці кольори на своєму партєйному прапорі. Мільярди на рахунках, а в шафі – штані, так, на згадку.
 
Є такий Сугуняко, який якось опікується банками.  Передаю його думки, хто не чув. Він озвучив аналогію Німеччини після 2-ї світової, на якій збагатилися Крупп та інші, з Україною, на якій збагатились «наші» олігархи. І там і тут одні збагатились за рахунок інших.
Але коли капець стукає, навіть грюкає у двері, то інстинкт самозбереження має взяти верх, бо капець має (або хоча би може), наступити всім, то треба брати участь  не капеці, а в його уникненні.  Керував у Німеччині цією участю якийсь Ерхард.  Може буде й у нас його аналог...
 
Взагалі, пацани, я вас не розумію. Фетишизований всемогутній Вітьок клянчить якихось 3 млрд? Це шо, для вас сума? Нема ніякої гордості… Тіпа, чувак з соткою баксів у гаманці стирчить біля метро й просить 5 гривень на електричку? Тьху!
 
Так от, олігархи! Ви не олігархи. Ви олігофрени (див. Вікіпедію). Якщо не скинетесь ви, скинемось ми. А потім скинемо. Три млрд. – це для притомних 10 мільйонів – лише 300 зелених на душу. Я готовий на подвійну дозу! Скинемось? А потім скинемо. А може й одночасно.
 
Ні, я не заграю з пацанами. Просто маю сумнів, що пацани зараз в екстазі резонують з відвідувачем олімпіади, який загрався...
 
Майдан (декілька груп різних за радикальністю), Лідери Майдану (теж різні), Юля за гратами, Рада (фракції, частина тих же лідерів), риги (вони скрізь в багатьох іпостасях), борці з капіталізмом комуністи, тітушки, Беркут, електорат (прихильники капіталістів-ригів та борців з капіталістами), інша шалупонь, і, нарешті – збагатілі олігархи, які переважно риги... Зверху нависає «старший брат». Олігархат бєзмолствуєт. Народ нє бєзмолствуєт. Ну хіба трохи…
 
Серед всіх математичних загогулін поважаю теорему Ляпунова, яку популяризував дєдушка Крылов. Сумма векторів різного напрямку  «стремится к нулю».
 
Тема №4. Про федералізацію.
Федерацій в світі купа. Все залежить від реалізації та від реалізаторів. В Україні зараз будь-який її варіант, від американських штатів до індійських, від міжплемінних союзів Африки до Швейцарської Конфедерації буде спотворений сучасною владною пірамідою. Бо диктатура. На щастя – конаюча.
 
З іншого боку, федерація в Україні майже готова. Достатньо допомогти сконати диктатурі, надати самостійность, притаманну класичній федерації, адміністративним утворенням (областям), створити двопалатний парламент, два бюджети…
--
В очікуванні недільної сходки на сходах Консерваторії. В очікуванні вектора.
 
Поки хтось очікує чівокуня з інструкціями...
© Return [07.02.2014] | Переглядів: 3145

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.0/48

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати