для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Гумовий Президент.


Гумовий Президент.
Ні, він таки гумовий! Ну з якого боку не гляньте, а Янувович по-любому зроблений саме з гуми і ніхто мене не переконає в протилежному. Думаю, свої ж вже навіть намагалися його заколоти, але ніж просто відскочив від його гумового тільця і з тих часів усі регіонали бояться його наче вогню, бо знають, що знешкодити Янувовича неможливо.
Не вірите? От дивіться.
Факт №1.
Коли ви думаєте про Янувовича, що вам відразу спадає на думку? Хіба не «От, ганд*н!»?
Ви не одні такі, повірте, більше ніж 20 мільйонів українців думають те саме. А ганд*ни як правило роблять саме з гуми.
Факт №2.
Він сидів у тюрмі, падав від удару яйця, фальсифікував вибори, був битий вінком, десятки разів озвучував такі ляпи, що пів світу реготіло, розганяв мирних демонстрантів, зробив сина мільярдером і після цього всього на ньому не залишилося жодного сліду. Принаймні в ЄС нічого цього не помічають і все ще свято вірять, що він розумний демократ з яким можна домовитись про якісь адекватні речі.
Факт №3.
Він полюбе гумовий і навіть діти в нього такі самі. От якби ви «освоїли» декілька мільярдів доларів, що би з вами сталося? Вже би давно сказали «досить, не можу вже більше», купили б собі острів, назвали його «Україна 2.0» і жили би там до кінця свої днів ні в чому не відмовляючи.
А Янувовичі, вони не такі… вони ж гумові, тому скільки в кишеню чи шлунок не кидай – мало! воно ж все розтягується і доки не лусне, доти спрага до влади та грошей не вгамується.
Факт №4.
Думаєте той факт, що для розгону демонстрантів використовувалися гумові кийки та гумові кулі – співпадіння? Хрін вам, то якраз прояв його гумової величності!
Факт №5.
Останні події в країні наглядно демонструють те, що найкраще в цьому житті Янувович вміє якраз то "тягти резину". Він "тягнув резину" перед підписанням угоди з ЄС, "тягне резину" в переговорах з опозицією, і т.д. І що найголовніше при цьому всьому, це те, що паралельно він ще робить багато речей, яких ми не помічаємо. А так професійно "тягти резину" і виконувати інші справи може тільки та людина, яка … ПРАВИЛЬНО, зроблена з гуми і чудово знає як використовувати властивості цього матеріалу!
Факт №6.
Ну і якщо все це вас ще не переконало, то подумайте про наступне. В який момент Янувович вперше за увесь цей час пішов на переговори і від страху навіть запропонував Яцелюку посаду Премєра? Ну? Здогадалися? Саме так, коли на  Крушевського почали палити гумові шини!!! Це його налякало наче курку яка потрапила на птахо-бійню. Гумовий геноцид в його чистому прояві! Гумові цього дуже бояться!
© Michael623 [07.02.2014] | Переглядів: 2597

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.7/31

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook