для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Офіційна заява ЦК КПУ. 1946 рік.


Офіційна заява ЦК КПУ. 1946 рік.
Дорогі громадяни!
Сьогодні, коли народи нашої Батьківщини, Радянської України, в умовах надзвичайного напруження відроджують економіку держави і з оптимізмом вдивляються в осяяне зореносним Кремлем світле майбутнє, окремі радикальні опозиціонери зайняли деструктивну позицію щодо політичного курсу, яким іде весь наш народ під керівництвом КПУ.
Не приймаючи ніякої практичної участі у відродженні народного господарства, ці діячі займаються порожнім критиканством. Так вони закидають нашій партії ніби-то відсутність свободи слова, хоча всім відомо, що у нас всі свободи трудового народу прописані в Конституції. І, на відміну від Заходу, адептами якого є наші політичні опоненти, саме народ виступає в якості гаранта виконання конституційних норм. До речі, не зайвим буде нагадати, що наша політична сила є легітимною і прийшла до влади шляхом вільних всенародних виборів, на яких отримала 99,9% голосів.  
 
Наші політичні опоненти закидають нам ніби-то властиву нашій партії українофобію. Це в принципі неможливо, оскільки наша партія ніяк не виділяє – ні в кращу, ні в гіршу сторону ні одну з націй, які складаюсь єдиний трудовий організм українського народу. І це на відміну від опозиції, які вважають українців титульною нацією, і на підставі цього вголос заявляють про своє бажання зробити саме українську мову обов’язковою для всіх державних установ. Це – відверте знущання над тими нашими повноправними громадянами, які в силу різних причин не володіють і не мають бажання оволодіти українською.    
 
І тут прийшов час запитати: а що корисного зробили самі опозиціонери за той час, як існує їхня політична сила? Чи побудували вони хоча б один завод чи фабрику? Чи посіяли вони і зібрали урожай на полі? Єдине, що вони навчилися будувати – це свої так звані „криївки”, де нетрудові елементи, на гроші західних спонсорів, бездіяльно проводять свій час.
Врешті, взяли б краще мітли і попідмітали наші вулиці - так ні! Цей шлях не для них.
Все, що зроблене опозицією за весь період – руйнація і підпали радянського майна, залякування і терор наших партійців.
Ми неодноразово пропонували опозиції розпочати переговорний процес для пошуку спільних точок дотику. Бо Україна у нас одна і таке протистояння розколює державу по лінії Захід – Схід. Тільки в процесі конструктивних, мирних переговорів є шанс виробити спільну ідеологічну платформу, на базі якої можна буде сформувати коаліційний уряд народної єдності. Бо разом ми – сила!
 
Тому ми ще раз пропонуємо нашим опонентам, ОУН-УПА, переглянути своє відношення і подумати про всіх тих людей, які, через екстремістську позицію лідерів, опинилися по різні боки барикад.
Головне – припинити конфронтацію і включитися в мирний процес розбудови держави. А проблемні поточні питання ми зможемо вирішувати в нашому народному суді.
Врешті-решт, Україна є правовою державою, яка має одну з найдемократичніших Конституцій у світі.    
 
Геть екстремізм з української землі!
Слава Партії і її вірному бойовому загону - НКВС!
      
© Тецкатліпока [06.02.2014] | Переглядів: 3938

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.9/39

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook