для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Хто кому більший кум?


Хто кому більший кум?
Кремлівський Вован пре свого кума Медведчука у прем’єри України. Нинішній херант отої України, задравши штани, пердолить до «кума» Вована по інструкції. Так хто кому кум?
 
Отже, що відбувається: Україна на межі громадянської війни, або якщо точніше, повномасштабного повстання народу проти злочинної «влади». А оте чмо, що уявило себе типа прєзідєнтом і херантом Конституції, кіздує до Сочі на зустріч із своїм «кумом». Похєру Майдан, похєру переговори  із тою опозицією, похєру невідкладні питання, що мають вирішувати саму долю країни, не кажучи про третій строк самого херанта. А як же! Лімпіяда ж! І Кум там чекає із доповіддю!
 
Питання. Кому ще неясно, що те чмо не є президентом України, а є Резидентом кремлівського кума Вована? Шановні лідери опозиції! Чи ви ще не зрозуміли, що якщо ви й надалі хочете вести перемовини із отим тупим бугаєм чи кабаном (вага дозволяє помилку),  то не тратьте час і сили! Перемовляйте краще із його кумом – Вованом. Бо той контролює цього бугая, тримаючи його і за ніздрі, і за яйця. Переговори ж з кремлівськими карликами річ недоречна у принципі, як переговори барана і вовка. Вибачте за аналогію, але баранами виглядаєте зараз саме ви.  Маєте висунути отому бугаю/кабану ультиматум:  якщо поїдеш у Сочі, то краще й не повертайся. Ти, сучий потрох, маєш НЕГАЙНО, вирішувати нагальні проблеми в країні. Якщо не можеш, або не хочеш – кіздуй під три чорти, або ще й далі, дивись усю Лімпіяду аж із показовими виступами, і НІКОЛИ не повертайся до України. Тобі і твоїм виблядкам тут не місце!
 
Народ України ПОВСТАВ проти зека-узурпатора. Що ви ще чекаєте? Пояснень від його кума Вована після «домовленостей» у Сочах?  Ви ж бачите, що Верховна Зрада неспроможна на конструктивні дії. Типо-спікер Рибак – це просто гиря на ногах парламентарів. Сподіватися на співробітництво навіть тушкованих ПРдунців – марна справа.
Натомість, сказавши А, кажіть Б! Революція  - це ЗМІНА попереднього строю і його «зеконів». Ця рада вже день минулий...
 
Припиніть усі переговори із державним злочинцем януковочем! Проголосіть Народну Раду Майдану як прямого представника народу України. Ліквідуйте Верховну Зраду. Творіть справжнє народовладдя і самоврядування. Створіть Тимчасовий Уряд Національного Порятунку. Вам же ж, псевдо-мудрим довбойобам, Європа каже майже відкритим текстом, що фінансова допомога буде надана Тимчасовому Уряду. Чи ви, хлопці, в адекваті?
 
Діяти, діяти і ще раз діяти, а не чекати, поки «херант» повернеться від «кума»!
Якщо ви, …., змарнуєте цю можливість зараз, буде вам прокльон від українців на довгі часи.
Амінь!
© Ukrop [05.02.2014] | Переглядів: 2611

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.1/24

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook