для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

От якби я був ....


От якби я був ....
От якби я був януковичем, або може він запитав мене, що треба робити йому, щоб залишитись "царем всєя" України, то я би йому порадив наступне :
 
- Захопити та контролювати весь інфопростір в Україні і через нього поширювати свою "правду". Особливо "смакувати" суперечками між опозицією та її лідерами, та навіть якщо такої і немає, то вигадувати її і  "смакувати".
 
- Просто тягнути час ! В любий доступний спосіб тягнути час. Час перемелює все !
 
- Грати на випередження ініциатив опонентів, нівелюючи їх плани і дії, та примусити опозицію грати політичні ігри на полі влади за правилами влади та "картами" влади.
 
І що ми спостерігаємо на сьогодні :
 
- 90% інфопростору в Україні сьогодні провладно-російськомовне і про Майдан згадують лише в негативі, або взагалі не згадують, зате "скандали" в опозиції висвітлюються впершочергове та розширенно, навіть якщо таких "скандалів" і немає.
 
- Вже 74 дні Народ України протистоїть владі злочинців, а результату ... смерть Українців, пораненні, хворі та зниклі протестувальники, суди та вироки проти Народу.
 
- Перша, головна і єдина вимога, яка би мала бути ціллю опозиції - відставка януковича, стараннями провладних холуїв вже і не чутна, забута.
Коли Ви в останнє щось чули від лідерів опозиції про негайне звільнення Ю.Тимошенко ?
Зате "говорять" про все що хочеш : приняли чи не приняли якійсь закон про щось, законно чи незаконно, повернутись чи не повернутись кудись, створити, переговорити, обговорити, перемовлятись, домовлятись... бла-бла-бла.
© Олександр Башта [05.02.2014] | Переглядів: 4689

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.3/32

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook