пароль
пам’ятати
[uk] ru

ПОЛЬОТИ ВАЛЬКИРІЙ НАД ХАРКОВОМ


ПОЛЬОТИ ВАЛЬКИРІЙ НАД ХАРКОВОМ

Познайомилися  у пеклі Гітлер з колорадським
жуком.  Колорадський жук запитує:
   - За що ти в пекло втрапив.
   - Хотів увесь світ на коліна поставити. А ти?
   - А я за те, що весь світ раком поставив.

 

 
У суботу 1 лютого в Харкові на позачерговому всеукраїнському зльоті керівників первинних організацій Партії Регіонів, Комуністичної партії України та співчуваючих громадських об”єднань проголошено створення „громадської” організації Український Національний фронт і "невоєнізованих" загонів Української національної гвардії. Вірнопідданий народ просив губернатора Михайла Марковича Добкіна зайняти вакантну посаду гвардії маршала. Губернатор подякував за честь і відкараскався, мовляв, не достоєн змінити скромну посаду харківського губернатора на високу посаду маршала Українського Національного фронту. Мабуть, хтось вчасно застеріг доктора юридичних наук, що згідно зі статтею 260 Кримінального кодексу формування не передбачених законом воєнізованих угрупувань і участь в їхній діяльності передбачає позбавлення волі терміном до 8 років, а керівництво такими формуваннями – позбавлення волі терміном до 10 років.
Віднині ознакою українського національного гвардійця буде георгіївська стрічка.  Дехто насміхається  - радянські нацики маскуються під колорадських жуків. Не варто легковажити, все значно серйозніше, ніж надуті щоки батька української демократії Міши Добкіна. Харківська криміналізована  влада в чергове пробує обзавестися власним військом, озброєним, обмундированим і навченим за кошти міського бюджету. На сьогодні гвардія налічує півтори тисячі смугастих бійців. Основою гвардії повинні стати члени бійцівського  клубу „Оплот” та байкерсього клубу „Нічні вовки”. Отож дивіться, хто прийшов.
 
За „Нічними вовками” стирчать вуха організації В. Медведчука „Український вибір” і його російського кума В.Путіна.  Батько Медведчука в часи окупації працював на Третій рейх – був відповідальним за вивезення з України робочої сили. Його син бореться з „фашистами” за Митний союз, російську мову і розчленування України на шматки.
Керівник харківської філії „Українського вибору” Віталій Саттаров - активіст харківського відділення московського байк-клубу „Нічні вовки”. Президент цього клубу громадянин Росії Олександр Залдостанов, він же „Хірург”, наприкінці восьмидесятих років працював в охороні рок-концертів, у  дев’яностих трусив ларьки, на останніх президентських виборах був довіреною особою В.В.Путіна. За патріотичне виховання молоді, участь у пошуковій роботі і увіковічнення пам’яті загиблих нагороджений орденом Пошани.
Рух байкерів у Росії користується моральною, фінансовою і адміністративною підтримкою Кремля. А ось харківський „Нічний вовк” Саттаров відомий лише тим, що на своєму телеканалі „Фаворит” приписував байкерам організовані і проведені іншими патріотичні акції, наприклад, святкування Дня Перемоги на Висоті маршала Конєва.
Зараз „Хірург” з Москви закликає байкерів Харкова захищати адміністративні будівлі від захоплення фашистами. Йому доповідають про цілодобові чергування байкерів на харківських барикадах, відбиті відважними антифашистами атаки євромайданівців. Байкери вмирають, але не здаються. Страшно? Хіба що Москві, але ніяк не Харкову. Нам аби гроші на боротьбу регулярно надходили. Рядовим байкерам належить гинути на барикадах за ідею, а фінанси за антифашизм дістаються їхнім керівникам.
 
У відповідності з Розпорядженням Президента РФ №115 від 29/03/2013 На утримання АНО „Нічні вовки” виділено 3 500 000 (три мільйони п’ятсот тисяч) російських рублів. Ці гроші платників податків виділені на благі цілі, а не для підтримки бандитських корумпованих злочинних режимів іноземних держав.

Про господаря бійцівського клубу „Оплот” капітана міліції на пенсії Є. Жиліна відомо, що він три роки відсидів у СІЗО чи за замах на життя Г. Кернеса, чи за те, що перевищив службові повноваження як працівник харківського УБОЗу. Після виходу на волю (за слухами, „друзям” це обійшлося в 150 000 доларів, які належить відробити)  яскраво спалахнула дружба між ним і жертвою замаху Кернесом. Але ще яскравіше загорілася його підприємницька зірка. Не без втручання Міністра МВС В. Захарченка він стає монополістом на ринку конвертації безготівкових коштів у готівку і довіреною особою з щомісячної доставки харківських відкатів від Кернеса нагору по вертикалі в Київ. З неофіційних джерел відомо про його контакти з Вячеславом Холодновим (кличка „Холодильник”) з Санкт-Петербургу, члена злочинного угрупування „Тамбовські”, що не заважає активній співпраці з російською ФСБ. Злі язики говорять, що щедре фінансування клубу „Оплот” забезпечує саме ця організація.
Є. Жилін поведений на антифашистській тематиці. Відновлення Радянського Союзу, шана до воїнів Радянської Армії і ненависть до бандерівців – основа його платних (чи безплатних) переконань.
Чотириста тітушок для розгону київського Майдану – заявлена всій Україні ідея фікс лідера „Оплоту”. Розтягнути Майдан на шматки найнятим за 250 – 300 грн./добу бійцям  не вдалося. У черговий десант молодь зманювали вже сумою 800 грн./добу. Ні фінансові документи клубу „Оплот”, ні податкова декларація її лідера, який вихваляється тим, що його люблять гроші, не пояснюють таку велику щедрість.
За кожного приведеного рекрута завербованим бійцям обіцялися преміальні, але бажаючих випробувати на собі дієвість коктейля Молотова виявилося не так вже багато. Інтернет-хом’ячки проголошували у фейсбуці войовничі гасла, але в Київ не поспішали. Ось тут і згодилася харківська Національна гвардія – безпечно вештатися зграєю по мирних вулицях, удаючи готовність полягти смертю хоробрих на барикадах. Чи буде армія Жеки Жиліна дієвішою за армію Мішки Япончика? Навряд. Але проблем створить не менше.
 
Тим, хто збирає в Харковіі банди найманців, нагадаю жіночу заповідь сімейного щастя: перш ніж маніпулювати чоловіком за допомогою сексу, згадай, що світ не без добрих бл@дей.
 
За матеріалами з інтернету.
© Петрович [03.02.2014] | Переглядів: 4941

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.3/76

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати