для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Ультиматуми (чернетка проекту:)


Ультиматуми (чернетка проекту:)
Українці - терплячі до крайнощів, все всім намагаються розтовкмачити, вислухати, пояснити... А може, декому пора вже ультиматуми виставляти, бо скільки ж можна розжовувати?..
 
Майдан стоїть третій місяць, отже і строки - десь місяців 2-3 (?)
 


1а. Або ти й далі ідеш курсом Путіна до кінця Каддафі (якщо дуже повезе -то Мілошевича), або швиденько хапай чекові книжки, паспорти та дуй до Монако або Москви до пластичних хірургів, щоб років зо три протягти десь у тихенькому місці, поки бандерівці не знайдуть через Інтерпол або своїми шляхами. Ще є варіант 1б (та, мабуть, не з твоєю вдачею та мізками) - явка з повинною. Українці - народ не злостивий, навіть за тобі зможуть замість довічного дати щось не пов'язане з позбавленням волі: життя на мінімальну пенсію 2013 та однокімнатну хрущовку вам з Люсею на 5 поверсі у Єнакієвому, серед пенсіонерів, для контролю. Хоча тут можуть бути проблеми з боку Європи, вони там проти покарань, пов*язанних зі знущаннями, та тих, що принижують честь та гідність... Та перетопчеться та Європа з цим, коли хоча б половину твоїх досягнень слідчі задокументують. А то на свіжому повітрі керівну роботу можем дати - керувати бригадою твоїх колег-вихователів-пестунів (коли і з ними розберемося) на відновленні пейзажів Сухолуччя, які ти спаплюжив своєю гидкою канавою:

2. Депутати ПР та КПУ, топ-100 списку Форбс-Україна, губернатори з міністрами, та інша "еліта"!
 
Або ви швиденько приводите до тями свого "вождя" - або він тягне вас за собою, до Чаушеску! Є ще варіанти, та не нам вас їх навчати - Кравченко, Кушнарьов, Брагін і т.д., і т.п. - якось та зачтеться вам, не ми, так Бог все бачить. П. 1а, звісно, теж можете до себе приміряти, але все ж таки краще вам забути про ПР та КПУ, дати волю оппозиції, а ресурси вливати  Майдану та Народним радам. Не ховайтеся від автомайдану, а запрошуйте до себе у якості комісій з ПЕРЕОБЛІКУ , хай перепишуть все та візьмуть під охорону - і тітухи не спалять заради провокації чи картинки для московького ТБ, та й добровольцям це якось зарахуєься. Iнакше ніхто вам нічого не гарантує - ви ж бачите: відчайдухів повно, а Путлєр з овочем вже все роблять, щоб їх збурити, і стримуватися їм все складніше, коли їх побратимів отак "амністують"... Якщо дехто kikhot1953 не полінувався сталінське опудало рознести на друзки, то гадаєте, від нього чи kikhot1970 можна буде все життя на якихось Багамах переховуватись? (це якщо Інтерпол не возьметься вас шукати - але ж, погодьтеся, ви ТАК крали та царювали, що перший-ліпший юрист-третьокурсник на будь-кого з вас за місяць як курсову таку справу сшиє, що той Інтерпол від заздрощів слізьми зійде).
 
3. Оппозиція! Вибачайте, але звідси, знизу ви виглядаєте блідою копією юща з Юлею - з усіма наслідками: народ небезпідставно підозрює, що знов почнеться миздобульство. Отже, або ви беретеся міняти Систему (тобто - виголошуєте ПЕРЕОБЛІК та живе голосування або їх еквіваленти, чи щось міцніше - хто з вас на це згоден?!) або геть з пляжу, не нервуйте народ.
 
4. Влада та банкіри США, ЄС, Ізраїлю, Ближнього та Далекого Сходу! Не купуйте українські банки, підприємства, землю, борги і що там ще вони вам запропонують! Все це вкрадено у 45000000 людей і буде вам головним болем та гемороєм розміром з ті гроші, що вони за них просять. Не давайте кредитів гопо-терористам, що захопили заручників та намагаються узаконити таке свинство, плюючи навіть на регламент своїх "законодавців". Якщо ви дійсно боретеся з тероризмом - виписуйте ордер трибуналу в Гаазі та присилайте з Ештон чи ще з ким конвой для транспортування овоча - він перестиг та вже смердить! Арештовуйте їх рахунки і не бійтеся, що Україна їх одразу вимагатиме повернути всі, розхитуючи ваші банки - домовимося якось, ми ж не овочі без мізків.
 
5. Владимир Владимирович! Перестаньте лепить Украину к РФ, лучше смотрите, чтоб Сибирь не отвалилась. Хрущову через 14 лет после войны пришлось КГБ напрягать, чтобы в Мюнхене Бандеру убить - а толку?.. Украина - не Чечня, накупить медведчуков с марковыми можно, но выйдет намного дороже и хуже, чем с Чечней. Или вам еще в Голландии и Ю. Корее у дочкиных домишек демонстрантов не хватает? С лозунгами на русском, английском и местном вроде "У твоего папика руки в кровище, попроси их убрать от Украины!" Про взрывы в метро промолчим, надеюсь, понимаете... И не стоит скупать Южмаш, КБ Антонова и пр. в обмен на новейшие образцы слезоточивого газа и пр. гадости для овоща - вот его самого в обеспечение сделанных им и Юлей долгов можете забрать хоть сейчас, спасибо скажем. Харьковский договор придется денонсировать, как ратифицированный кнопкодавами незаконно, Юлины соглашения - из-за приговора овощного Киреева, за ЧФ оставшиеся ему 3 года придется платить настоящую цену. Или хотите по-хорошему? Тогда забирайте свою шатию на Рублевку побыстрее - и давайте договариваться с новой, честной Украиной.
 
Доповнення та виправлення чекаємо в коментах тут або до оригіналу - http://ukraine.exrus.eu/uk/maidan13-14u/174-ultimatimy.html.
© LAzart [31.01.2014] | Переглядів: 2844

2 3 4 5
 Рейтинг: 32.5/9

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook