для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Про те, на що поки тут не звертають уваги


Про те, на що поки тут не звертають уваги
А напрасно. Бо це є продуманою далекойдучою стратегією, яка народилася в штабах спецпідрозділів російської армії, а точніше - розвідки і призначена для організації широкої громадської думки в Україні. Налаштування її на очікування втручання "старшої сестри", яка допоможе українцям не схибити з правильного історичного шляху. Політичні пропагандисти РФ повідомляють, що Україна держава самостійна і незалежна, але РФ цьому є дружнім гарантом і спостерігачем за виконанням цього status quo.
 
Далі ще "веселіше" буде. Тепер Росія взялася за справжній військовий стратегічний інформаційний наступ. Жирик пропонує десантну дивізію вводити в Україну. Затулін взагалі постійний теледемарш організував. Під гарячі оплески і сердечне розуміння росіян. Срач на каналах РФ піднімається не на жарт. Заяви вже йдуть про те, що Україну потрібно виручати, рятувати і ділити навпіл. Серйозно розглядаються і обговорюються різні варіанти цього.
 
Йде підготовка громадянської думки. Насамперед заводяться суспільні мотори і корегуються настрої Юго-Востока. Так що, буде ще про що говорити, бачити і думати в подальшому. Скоро воно дасть про себе знати. При цьому згадується Югославія, її приклад ділення, Косово, експансія туди американців, їхнє свавілля щодо методів впливу. Все це перекладається на кальку України і починаються страшні фантазії, як не здати її підступним західним люциферам-тевтонам. А між всім тим, в разі непослуху настійних порад, відбувається залякування України різними страшними карами. Наприклад, підйомом Південно-Східних регіонів проти чужих ненависних фашистів-бандерівців, та на захист слов"яно-християнської вікової спільної культури, де головним атрибутом об"єднаної православної віри виступає Київ.
© Uatumbai [30.01.2014] | Переглядів: 1509

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.1/31

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook