для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Правий Сектор має найбільше здорового глузду: "Опозиція - це теж Влада"


Правий Сектор має найбільше здорового глузду:
Поява "Правого Сектору" - це найкраще, що відбулося в політичному житті України за багато років. Також, поява та дії цієї організації, - один з головних позитивних результатів Української Революції.
Важливим є наявність здорового глузду у провідників "Правого Сектору". Є багато ознак цього. Остання, це абсолютне правильне розуміння ролі  так званої "опозиції" у сучасній моделі тоталітарної держави. Насправді, є очевидним, що "Партія Влади" та "Опозиція" - це, практично завжди, не більше ніж "етикетки" для задурювання лохторату.
Правильна термінологія, та що показує суть цих явищ, має бути такою: "Партія Влади 1" і "Партія Влади 2". Класичний варіант лохотрону "Партія Влади 1" і "Партія Влади 2" розігрується бюрократією у США. Там, тільки дві партії мають доступ до влади і періодично міняють одна одну. Бюрократія блокує доступ до влади всім іншим рухам та партіям.
Європейське крило СВІТОВОЇ БЮРОКРАТІЇ, розігрує версію лохотрону, в якому використовується більше "етикеток". Бюрократія заманює лохторат кількома рекламними етикетками на кшталт - "ліві", "праві", "зелені" і ще кілька варіацій. Всі рухи та партії, які можуть зазіхати на Диктатуру Бюрократії, одразу отримують етикетку "праві екстремісти", чи якісь інші "екстремісти". Більш того,    Бюрократія використовує репресивний апарат спецслужб щоб інфільтрувати протестні рухи і дискредитувати їх в очах лохторату.
Тому, є дуже позитивною новиною, те що провідники Правого Сектору усвідомлюють існування лохотрону "Партія Влади 1 проти Партія Влади 2".
 
Нижче, цитата того, що сказав на пресконференції один з провідників Правого Сектору, Микола Карпюк:  
 
"По перше, треба відмовлятися від поняття "Влада і Опозиція". Опозиція - це теж Влада, частинка Влади. Це просто "меншість" Влади. Є "більшість" і є "меншість" Влади.
І друге, народний рух під назвою "Правий Сектор", котрий стихійно розпочався і переріс зараз в повномасштабне загально національне явище, це вже є окрема сила. І ми ратуємо за те, аби в процесі встановлення миру, в процесі переформатування майбутнього життя суспільства, встановлення нової структури Влади, аби в цих переговорах приймав участь Дмитро (Ярош), як представник, лідер, оцього широкого руху."

На тій самій пресконференції, Правий Сектор оголосив умови. Самі умови здаються досить слабкими. Можливо, що на даний момент, більш радикальні і революційні вимоги виставляти не є своєчасним, - диктатор-шизофренік Янукович іще не знищений.
Але вже зараз важливо зрозуміти - всі радикальні зміни, всі свободи для народу та обмеження для тоталітарної держави, мають бути записані у КОНСТИТУЦІЇ. Все, що буде тільки "законом", буде швидко переписано Бюрократію і ліквідовано.
 
Вимоги Правого Сектору:
 
"Для початку врегулювання ситуації "Правий сектор" ставить такі умови:
1) провести конституційну реформу;
2) припинити силові дії з боку влади;
3) оголосити повну амністію, а саме, звільнити всіх без винятку учасників протестних акцій та закрити всі кримінальні справи і провадження;
4) притягнути до відповідальності уряд Азарова;
5) переформатувати ЦВК;
6) скасувати всі закони, прийняті 16-го січня, що обмежують права і свободи громадян;
7) переформатувати спецпідрозділ "Беркут" і створити якісно інший спецпідрозділ МВС;
8) покарати винних у вбивствах, знущаннях та побитті протестувальників;
9) знайти зниклих активістів Майдану;
10) узаконити існування спортивно-патріотичних організацій;
11) не допустити до влади політиків, які дискредитували себе під час минулого правління (наприклад – Литвин).
Якщо влада піде на поступки народу, Правий сектор "готовий згортати активну діяльність" за принципом "поступка в обмін на поступку".


На плакаті, що розміщений нижче, ще одне підтвердження наявності здорового глузду у провідників Правого Сектору. Так на їх агітці написано: "Проти режиму та інтеграцій".

 
Нижче, з ціллю агітації, розміщена цитата і посилання на текст, де лохотрон "Партія Влади 1  проти Партії Влади 2" в нашій державі часів диктатора-шизофреніка Януковича є описаний в гумористичній формі.
 

Ситуація в нашій країні наступна: 16.01.2014, до Концтабору, в який Україна перетворена вже давно, нарешті привезли Газові Камери. Більша частина мешканців Концтабору є Дурнями і не усвідомлює що відбувається. Вони задоволені якістю баланди з отрубями.
...
Директор Концтабору, Янук Єнакієвський, спирається на так звану Еліту Концтабору, більш точна назва цієї Еліти Концтабору - Суки. Колись Суки мали добрий пайок, з ікрою і мерседесами, та мали недоторканність. В Еліту Суки йшли з метою красти ще більше. Але за останні пару років, Суки проголосували в Раді Концтабору за такі закони, які прирівняли їх до звичайних мешканців Концтабору. Тепер при першому бажанні Директора Концтабору в любої Суки можна відібрати майно і посадити її біля параші.
В Концтаборі крім того є Еліта 2, також відома як Тушки. За Еліту 2 голосують мешканці Концтабору, які не хочуть голосувати за Еліту 1, за Сук. Згідно з Типовим Планом Концтабору, який придуманий Добрим Західним Євро Богом ЛГБТ, Еліта 1 (Суки) та Еліта 2 (Тушки) мають періодично мінятися на Лохто-Виборах. При цьому, має змінюватись і поведінка Еліт - частина Сук стають Тушками і навпаки. Але головне, згідно з Типовим Планом Концтабору, щоб Дирекція Концтабору разом з Елітою, Суками і Тушками, мала необмежену можливість паразитувати на Фінансовому Потоці "Бюджет". Гроші до Фінансового Потоку Бюджет вибивають з усіх мешканців Концтабору. Саме така ротація та паразитування на Бюджеті відбувається в Концтаборі Захід.
Але Директор Концтабору Україна, Янук Єнакієвський, "покращив" Типовий План Концтабору так, що Еліта 2 (Тушки) ніколи не перемагає у Лохто-Виборах.

Які висновки треба зробити? Висновки мають бути наступними: катастрофічна ситуація в Україні, захоплення влади криміналом і людьми з психічними відхиленнями, є наслідком порочної моделі держави. Тому поки дана модель не буде змінена, реального поліпшення ситуації очікувати не варто.
 
Є кілька кроків, які потрібно зробити. По-перше, потрібно відмовитися від явища, яке ховається під етикеткою "Загальні вибори". Альтернативою є призов (як до війська) тих громадян, що мають достатній рівень здорового глузду та не помічені у схильності до аморальної поведінки. По-друге, потрібно ввести повноцінний суд присяжних та ліквідувати посаду "суддя" (римська імперія не мала суддів, римське право застосовувалось на протязі тисячі років).
По-трете, треба назавжди ампутувати у Бюрократії можливість паразитувати на Фінансовому Потоці Бюджет. Бюрократія відімре після ліквідації джерела її паразитичного існування.
Кілька пропозицій - по посиланню нижче. Розміщено також з ціллю агітації та поширення обговорення серед спільноти.
 

ПРОГРАМА (КОРОТКА ВЕРСІЯ)
 
Для нейтралізації суддів, які є інструментом тоталітарного терору проти населення:
      - Негайно ввести суди присяжних за моделлю США в період до війни за незалежність. Саме в той період, присяжні мали найбільшу вагу – більшу ніж суддя і навіть більшу ніж законодавець.
      - Розпочати обговорення повної ліквідації посади “судді”, та заміну її на посаду “судового дяка”, яку по черзі будуть обіймати досвідчені адвокати. Правовий статут “судового дяка” – такий самий, як у адвоката, – ніякого довічного обрання й недоторканності.
 
Для нейтралізації системи затвердження диктатури голосами маніпульованих виборців, яка прихована за брехливою етикеткою “загального виборчого права”:
      - Негайно створити другу палату Верховної Ради, склад якої буде формуватися шляхом призову та жеребкування серед достойних громадян.
              -- Призовники до такої палати:
              Мають продовжувати працювати на основних місцях працевлаштування та збиратися на короткі сесії періодично,     за моделлю Швейцарського парламенту.
              Мають бути повністю незалежними від держави на місці свого основного працевлаштування: не працювати в державних установах, інших органах влади, не отримувати ніяких коштів від держави, таких як пенсія, зарплата, тендерні замовлення і тощо.
© NewNeandertalien [28.01.2014] | Переглядів: 4173

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.8/32

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook