пароль
пам’ятати
[uk] ru

Нарешті!


Нарешті!

1. Постала та сама генерація, якої Україні так не вистачало .. Разом з новою генерацією постав новий Майдан, який виявився самостійним гравцем на українській політичній сцені .. Яценюк, з його дещо кумедним іміджем, влучно визначив – лідером Майдану є сам Майдан.
2. Галичина розпочала процес звільнення країни від пацюків (ПР) і тарганів (КП). Схоже, що за адміністраціями і відділки міліції також припинять своє паскудне існування.  А місцеві прокуратури так просто благають ними зайнятися. Судді стають все більше схожими на дичину ..
3. Політичні лідери втратили свої харизми. Їхнім мармизам не слід затримувати увагу Майдану більше 5-ти хвилин – вони вже не надихають .. Яценюк, як Кіса, не може відірвати погляду від гарнітурного стільця ПМ, Вітаталік марить поясом президента за версією УПК (українське президентське кодло), ну, а Тягнибока вабить не так мета, як процес ..
 
Здається, втікший з партійних ланів Толя Стіпанич є єдиний з «телевізійних» політиків, хто встигає зараз говорити в унісон з народом.
 
Не вистачає Юлі ..
 

Отже, маємо національно-визвольну революцію. Із одночасним інституюванням громадянського суспільства як самостійного гравця. Як розгортатиметься далі наша доля?
 
Є два можливих варіанти: виграшний і «як-завжди».
 
До виграшного варіанту Майдан штовхають ПС і СС. У той час як трійко претендентів (з прімкнувшим Пєтєй Порошенко) вже лаштується до компромісу. Як завжди.
 
Можливо що я помиляюсь, коли підозрюю нашу четвірку претендентів у творчих пошуках привабливої обгортки для зрадницького компромісу. Можливо що вони разом з народом прагнуть позбавити Україну напасті ПР-КП ..
 
Зрештою не так вже важливо, чим там марять наші лідери. Якщо у них вистає клепки, то вони розуміють згубність будь-якого компромісу .. А якщо не розуміють, то Майдан їм підкаже.
 
Тому що розпочався гон. Він буде йти хвилями – з підйомом і спуском. Гон виглядає неспинним.
 
Самий важкий період попереду .. Провінція в Центрі і на Півдні буде пробуджуватись повільно. Отже, пройде ще два місяці, поки хвилі київського Майдану вдаряться в південно-східні кордони країни.
 
В Києві ключовою барикадою виявилася барикада на Грушевського .. Той день, коли беркут її полишить можна призначати святом Революції Гідності.
 
Але Майдан має стояти до повної перемоги. Сам же Майдан і проголосить перемогу.
 

 

 

 
© Карт [27.01.2014] | Переглядів: 3046

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.5/38

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати